Regija

(VIDEO) Pogledajte novi nokaut Hrvoja Sepa, opet je sjela u tijelo!

Hrvoje Sep - novi nokaut
 Screenshot (Instagram)
Hrvatski boksački profesionalac Hrvoje Sep je pobjedom u Rogoznici protiv Siniše Kondića podigao svoj profi "score" na 9-0. Boksač iz Vrbanje je to učinio još jednim prekidom, šestim u nizu.

Za srpskog profesionalca koban je bio udarac u jetru - specijalka našeg Sepa. Upravo je udarcima u tijelo član BK Leonardo rušio nekoliko svojih posljednjih protivnika. Sep je Kodnića rušio prvo s desnim krošeom, nakon čega se ovaj digao na noge i uspio nastaviti. No, hrvatski boksač je odmah u sljedećoj seriji plasirao snažnu lijevicu u tijelo od koje se Kondić još jednom srušio na pod. Koliko je udarac bio snažan govori i podatak da se još nekoliko minuta nije uspio dići na noge. Sudac je odbrojao do deset, a u međuvremenu je i kut srpskog borca bacio ručnik.

Boksačka priredba u "Marini Frapa" pored Rogoznice se održala prošle subote. Novim slavljem Sep je nastavio sjajan niz pobjeda od kada se ponovno vratio u ring prije nekoliko mjeseci. S šest pobjeda u nizu i šest prekida, boksač iz BK Leonardo se polako diže na ljestvici poluteške kategorije.

Linker
11. travanj 2024 00:14