Regija

(VIDEO) Pogledajte otvoreni trening Roberta Soldića s najpoznatijim svjetskim MMA trenerom

Roberto Soldić i Firas Zahabi
 screenshot
Roberto Soldić odradio je vrlo zanimljivu verziju otvorenog treninga pred KSW 50 nastup u Londonu. Hrvatski borac to je odradio u Düsseldorfu unutar dvorane svog UFD tima. S njim je trening odradio vjerojatno najpoznatiji svjetski MMA trener, Firas Zahabi iz Tristar Gyma u Montrealu.

Soldić je promjenu protivnika dočekao u Düsseldorfu, gdje je odradio posljednje treninge pred nastup u Londonu. Tamo je ostao s jako dobrim razlogom, budući da je imao priliku raditi s Firasom Zahabijem, po mnogima najboljim svjetskim MMA trenerom. S njim Roberto radi svaki put kad ode na pripreme u Montreal, a ovog puta je Zahabi došao k njemu.

Tako je organizirana ova vrlo zanimljiva verzija otvorenog treninga, koju je vodio Tomi Dijaković, suvlasnik UFD dvorane. Prije Roberta svoj je dio odradio njegov timski kolega Joilton Santos Lutterbach, s kojim je KSW-ov prvak u ovim pripremama jako puno radio. Velikim dijelom i zbog toga što se Brazilac u subotu bori protiv bivšeg dvostrukog Robertovog protivnika, Dricusa Du Plessisa.

Nakon toga su na tatami izašli Roberto Soldić i Ziras Zahabi, s ciljem da nas uvjere kako je Soldić i više nego spreman za ono što će mu u subotu ponuditi Michal Pietrzak. Soldić je nakon toga i kratko najavio svoju borbu i ono što očekuje. Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 21:21