Regija

(VIDEO) Pogledajte posljednje KSW nastupe Narkuna i Erslana

Tomasz Narkun i Ivan Erslan
 screenshot/YouTube (KSW)
Tomasz Narkun u posljednjoj je KSW borbi savladao Poljaka Mysialu, a Ivan Erslan Darwina Rodrigueza

Borba protiv Ivana Erslana bit će peta obrana titule KSW prvaka poluteške kategorije za Tomasza Narkuna. Sjajni KSW-ov borac istu drži još otkako ju je oduzeo Goranu Reljiću, a subotnjom pobjedom protiv drugog hrvatskog poluteškaša bio bi jedini KSW prvak koji je titulu pet puta obranio. Za sada je na četiri, koliko imaju još Michal Materla, Mateusz Gamrot i Borys Mankowski.

Svoju posljednju borbu imao je prije godinu i dva mjeseca, kad je na KSW 50 priredbi bio bolji od Przemyslava Mysiale. Tijekom svoje vladavine, dvaput je odradio i "superfight" borbu s legendarnim Mamedom Khalidovim te je oba puta slavio. Pokušao je doći i do teškaške titule, no preko Phila De Friesa nije mogao.

Pred borbu protiv Erslana, KSW je na svom YouTube kanalu odlučio fanove podsjetiti na koji je način prvak upisao gore spomenutu pobjedu nad Mysialom.

Ivan Erslan u KSW-u je nastupio tek jednom i to u studenom prošle godine, kad je u zagrebačkoj Areni prekidom u prvoj rundi bio bolji od Darwina Rodrigueza. Trebao se proljetos boriti upravo protiv Mysiale, no tu borbu otkazao je zbog ozljede, da bi na kraju bila otkazana i cijela priredba. KSW mu spomenutu borbu nije ponovno ugovarao, nego Ivan odmah ide na okršaj s prvakom.

Ispod odlomka imate priliku prisjetiti se borbe protiv španjolskog poluteškaša.

Linker
17. travanj 2024 17:35