Regija

(VIDEO) Pogledajte prvu KSW 51 najavu na hrvatskom jeziku!

screenshot
 KSW
KSW je objavio prvu službenu video najavu za spektakl koji će se 9. studenog održati u Areni Zagreb. Pogledajtu kako je na hrvatskom jeziku najavljen KSW 51, spektakl koji nam je svakim danom sve bliži!

Najveća europska borilačka promocija dolazi u Zagreb! Kako to lijepo zvuči i kako je dobro znati da smo dobili još jednu potvrdu kako je hrvatska metropola važna stanica na borilačkoj karti svijeta. Osim toga, KSW neće štedjeti na kvaliteti programa. U Zagreb dovode jednu od svojih najvećih zvijezda, Mariusza Pudzianowskog, čovjeka koji je do sada osam puta nastupio u KSW-ovoj glavnoj borbi te još nekoliko puta na samom vrhu programa. Peterostruki najjači čovjek na svijetu borit će se protiv Erka Juna, borca iz BiH, inače jedne od najvećih europskih fitness zvijezda. No, on nije samo to, budući da je svojim dosadašnjim MMA nastupima pokazao koliko dobar borac već je te koliko dodatno dobar može postati.

Hrvatske boje branit će u prvom planu Antun Račić, Filip Pejić i Ivan Erslan, koji su našli mjesto u ovoj najavi, no nikako ne smijemo zaboraviti Aleksandra Rakasa. Regiju će predstavljati u prvom planu Vaso Bakočević i Aleksandar Ilić, no tu su još Savo Lazić, Miloš Janičić i Lemmy Krušič.

Sjajno je službenu najavu za jedan ovakav spektakl čuti na hrvatskom jeziku i to objavljenu na službenom Youtube kanalu KSW-a. Pogledajte!

Linker
19. travanj 2024 02:48