Regija

(VIDEO) Prvi put licem u lice nakon sramotnog napada! Pogledajte napeto sučeljavanje Shields i Habazin

 Screenshot (YouTube)
Napeto sučeljavanje odradile su Ivana Habazin i Claressa Shields uoči meča koji će se u noći s petka na subotu održati u Atlantic Cityju.

U utorak navečer održana je press konferencija kojom je najavljen veliki boksački meč za upražnjene WBC i WBO titule u supervelteru. Atmosfera je, očekivano, bila napeta.

Tri mjeseca prošla su od dramatičnih događanja u Flintu kada je napadnut trener Ivane Habazin, palo je od tada puno teških riječi s obje strane, a ništa drugačije nije bilo niti sada, pogotovo jednom kada su se borkinje ponovno našle licem u lice.

Onog trenutka kada se pozornica pripremila za jedno od posljednjih sučeljavanja, a Habazin i Shields stale jedna nasuprot druge, započela je nova runda 'trash talka'. Dok je Ivana mirno i koncentrirano stajala ispred neporažene Amerikanke, Shields nije gubila vrijeme i odmah je započela s provokacijama.

"Izgledaš kao da namjeravaš nešto napraviti, hajde, izazivam te... Što nam tvoj pojas govori, joj da, ti ga nemaš...", započela je Claressa dok je hrvatska udaračica mirno stajala s povremenim osmjehom na licu.

Nastavak je uslijedio ubrzo, preciznije čim je završeno službeno fotografiranje.

"Sad si nešto tiha", započela je ponovno Shields na što joj je Habazin poručila da ima "jeftine priče i da joj je bolje da zašuti".

"Ti si jeftina", uzvratila je Shields na što je Ivana dobacila: "mogu biti jeftina, ali ti nisi pametna".

Rasprava se nastavila još neko vrijeme, a dvostruka olimpijska pobjednica, koja je povremeno igrala i na kartu rase, ispratila je Habazin s pozornice uz riječi: "Ošamarila bih ju, ali bi otrčala kući i uskočila na avion."

Linker
27. travanj 2024 09:45