Regija

(VIDEO) Račić je nekoliko trenutaka nakon pobjede saznao idućeg izazivača, već je palo i sučeljavanje

Antun Račić
 KSW
'Killer' će 26. pobjedu i drugu obranu pojasa tražiti u meču sa starim znancem

Antun Račić (25-8-1) nije dugo čekao i već je u kavezu nakon pobjede nad Brunom Augustom dos Santosom saznao tko ga čeka u njegovom idućem nastupu.

Kako stvari stoje, 'Killer' će u 2021. godini po drugi puta braniti svoju titulu u bantam kategoriji, a za protivnika će imati starog znanca Sebastiana Przybysza (7-2).

Riječ je 27-godišnjem Poljaku s kojim je već jednom imao prilike odmjeriti snage. Dogodilo se to 1. prosinca 2018. godine, a tog je dana na KSW-u 46 pobjeda jednoglasnom sudačkom odlukom pripala hrvatskom borcu.

Przybysz je od tog dvoboja upisao tri pobjede u nizu i Antun je još u subotu iskreno rekao kako je Poljak u potpunosti zaslužio novu priliku.

"Znam o kome pričate i reći ću da sam uvijek spreman za bilo koju borbu, što god mi KSW da", rekao je Antun kada su mu kazali da se u dvorani nalazi jedan borac koji želi napasti njegov pojas.

"Možda me samo korona može zaustaviti, ali za ove druge stvari sam uvijek spreman. Da, mislim da je Sebastian Przybysz sljedeći. Zaslužio je to. Nakon poraza od mene upisao je tri pobjede. Zaslužio je revanš", zaključio je Račić.

Nedugo nakon 'Killerove' prve reakcije, Przybysz je ušao u kavez i odmah odradio sučeljavanje s aktualnim prvakom. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 12:18