Regija

(VIDEO) Rakić uz emotivne snimke iz ‘backstagea‘ poručio Janu: ‘Ja sam čekao tebe, sad ti čekaj mene‘

Aleksandar Rakić

 Instagram (aleksandar Rakić)
Srpski borac ostao je na korak od ‘‘title shota‘‘ proteklog vikenda u Vegasu

Jako blizu samom vrhu kategorije došao je Aleksandar Rakić. Pobjedom protiv Jana Blachowicza, sjajni srpski poluteškaš gotovo sigurno postao bi sljedećim izazivačem za pojas prvaka u poluteškoj kategoriji.

Ozljeda koljena u trećoj rundi presudila je Rakiću u meču protiv Blachowicza, a nema sumnje kako je borcu jako teško prihvatiti takav poraz nakon silnog truda koji je uložio u pripreme.

Rakiću je nastradalo koljeno desne noge, a kasnije smo saznali kako se radi o istoj ozljedi kakva mu se dogodila prije tri tjedna, tijekom pripremnog kampa. Pred 30-godišnjim Rakićem zasigurno je duži oporavak, ali ''Raketa'' će se prema svojim navodima vratiti još jači.

''Bog je imao druge planova za mene u subotu navečer. Ponekad moramo izgubiti manje bitke, kako bismo dobili rat. Pobjeda ili poraz, dobro ili loše, iskustvo će vas promijeniti. Jednu stvar vam mogu obećati. Vratit ću se bolji nego ikad! Ovo nije gotovo, nezavršen je posao. Želim revanš! Čekao sam te da se oporaviš, sada ti čekaj mene da se oporavim. Odradimo ovo ponovno.'', napisao je Rakić uz emotivne snimke iz ''backstagea''.

Što se tiče poruke koju je uputio, ona je upućena Janu Blachowiczu. Poljak i Rakić trebali su se boriti 26. ožujka (treći mjesec), ali Blachowicz je tada otkazao nastup zbog ozljede. Rakić je pristao čekati do petog mjeseca, a Blachowicz mu se na tome čak i zahvalio nakon meča.

Rakiću se sada teško pomiriti s ovako nesretnim porazom i silno je željan nove prilike protiv Poljaka. Ipak, prije svega nameće se pitanje koliko dugo će se Rakić oporavljati. Potraje li njegov oporavak dulje vremena, teško će ga Blachowicz čekati, jer Poljaka vjerojatno čeka nova prilika za napasti pojas u poluteškoj kategoriji.

Linker
25. travanj 2024 10:15