Regija

(VIDEO) Rakić započeo pripreme za Oezdemira: Pogledajte kako drila tehniku u svom Gymu 23

Bačulov i Rakić
 Instagram
Aleksandar Rakić je započeo pripreme za najbitniji meč dosadašnje UFC karijere. Prije nekoliko dana UFC je objavio da ga 21. prosinca na priredbi u Južnoj Koreji čeka bivši izazivač Volkan Oezdemir.

S obzirom na veliku udaljenost Busana, srpski borac s austrijskom putovnicom je odlučio ovaj put pripreme odraditi kod kuće, u bečkom Gymu 23. Proteklih nekoliko kampova je, naime, odrađivao u centrali American Top Teama na Floridi, što se pokazalo kao izvrstan potez. Ovaj put će se osloniti na sparing partnere koje već ima ili koji će stići u austrijski glavni grad kako bi mu pomogli u ovim vrlo bitnim pripremama.

Ovih dana mu je "upomoć" stigao i poznati srpski borilački stručnjak iz Novog Sada Miša Bačulov. Dvojac je već ranije surađivao, a obojica su se vrlo pozitivno javno izrazili o toj suradnji koja će se očito nastaviti za ovaj kamp, ali i u budućnosti.

"Od svih boraca s kojima radim ili sam radio, definitivno najimpresivniji je ovaj momak ili bolje reći ova mašina Aleksandar Rakić. Njegova posvećenost usavršavanju, sebi i ovom sportu je san svakog trenera. Više blagosloven nego ponosan što imam znanja da mu prenesem. Danas lagani tehnički drilovi laktova i koljena prilagodjeni njegovom stilu. Pripreme za Volkana su neslužbeno počele", napisao je Bačulov na svom Instagramu podijelivši nekoliko videa na kojima trenira s Rakićem.

Od kada je stigao u elitnu promociju Rakić krupnim koracima grabi prema samom vrhu. Odradio je četiri meča uz savršen učinak, a u posljednjem je posebno skrenuo pažnju javnosti na sebe i svoje kvalitete nokautiravši veterana Jimija Manuwu. Sada ga čeka bivši izazivač Švicarac Volkan Oezdemir. Ovaj opasni udarač i neumoljivi nokauter se već nakon tri nastupa u elitnoj promociji borio za titulu protiv Daniela Cormiera, no ostao je kratak početkom 2018. godine. U posljednja četiri nastupa je doduše ubilježio tri poraza, ali i veliko slavlje u zadnjem meču nokautiravši Albanca Ilira Latifija. Pobjeda Rakića u meču protiv Ozedemira bi ga katapultirala gotovo na sam vrh poluteške kategorije i ustoličila ga kao jednog od "contendera" u ovoj diviziji.

View this post on Instagram

Od svih boraca sa kojim radim ili sam radio definitivno najinpresivniji je ovaj momak , ili bolje reći ova mašina @rakic_ufc . Njegova posvećenost usavršavanju , sebi i ovom sportu je san svakog trenera . Više blagosloven nego ponosan što imam znanja da mu prenesem. Danas lagani tehnički drilovi laktova i kolena prilagodjeni njegovom stilu , pripreme za Volkana su nezvanično počele @ufc @ufceurope @ufcfightpass @ronin_carnage_global @gymtwentythree @ronin_bodylook @ronin_carnage_global_swiss @rebel_carnage_mne @podcast.inkubator @_cfsport_ @invictus_energy_drink @leone1947balkan @nikola.radin.way #ronincarnagestrikingsystem #ronincarnageglobal #aleksandarrakic #ufc #makingnewweapons #elbows #knees #proud #blessed #champ #trainingchampions #osu

A post shared by Miša Bačulov (@ronin_carnage_global) on

Linker
03. svibanj 2024 00:40