Regija

(VIDEO) Regionalni borilački "Dream team" okupio se na treninzima u Novom Sadu, pogledajte sparinge!

Vrhunska borilačka ekipa okupila se u novosadskom Family Fight Teamu. Poznatim borcima iz te dvorane pridružili su se Bojan Veličković, Uroš Jurišić i Geard Ajetović. Pogledajte kako je bilo na njihovim sparinzima.

Suradnja boraca iz različitih timove uobičajena je stvar u svijetu, strategija kojom borci stječu nova iskustva, vještine i trikove. No, nije čest slučaj da borce koji svoje vještine kale u stranim dvorana vidimo u nekoj regionalnoj. No, kada imate tako kvalitetan način rada kao što je u novosadskom Family Fight Teamu, to nije ništa čudno.

Njihovim već renomiranim borcima poput Stefana Sekulića, Mire Jurkovića, Dušana Salkanovića i bivšeg UFC člana, a sad trenera u timu, Bojana Mihajlovića, pridružila se prava krema. To su bivši UFC borac, a danas član PFL-a, Bojan Veličković, zatim najbolji slovenski borac i Titan FC prvak Uroš Jurišić, kao i nekada velika srpska boksačka zvijezda, Geard Ajetović. Svi oni našli su se zajedno u dvorani na treningu.

Većinu boljih boraca iz Family Fight Teama možemo očekivati na SBC 22 eventu, koji se 5. srpnja održava u Bačkoj Palanci, Stefan Sekulić trenutno pokušava skratiti svoju UFC suspenziju od dvije godine, dok Bojana Veličkovića čeka ključna borba za prolazak u doigravanje druge sezone PFL-a. 11. srpnja borit će se protiv Gamzata Khiramagomedova, a samo pobjeda prekidom mu osigurava prolazak u borbu za milijun dolara. Oko iduće borbe Uroša Jurišića nemamo informaciju, ali znamo kako je na jednu pobjedu od toga da postane prvi Slovenac u UFC-u.

Pogledajte kako je izgledalo u dvorani te koliko su žestoki i kvalitetni bili sparinzi između ovih pravih regionalnih borilačkih zvijeri.

Linker
24. travanj 2024 13:42