Regija

(VIDEO) Savo Lazić napast će pojas veltera! Prisjetite se kako je prošao kroz Ivicu Truščeka u samo 18 sekundi

 GORAN SEBELIC Cropix
Snimku borbe možete pogledati na dnu članka

Još su dva dana ostala do FNC 13 priredbe. Gledat ćemo ukupno devet mečeva od kojih je čak šest regionalnog tipa, što sugerira da je ovaj popis borbi, barem na papiru, najzanimljiviji do sada. U svemu tome, gledat ćemo i jednu borbu za pojas.

To će biti onda koja i predvodi cijeli događaj, a akteri će biti prvak velter kategorije Nikola Joksović koji će ovom prigodom imati prvu obranu pojasa, a nasuprot njega u kavezu će stajati crnogorski izazivač, Savo "Hitman" Lazić. Crnogorcu će ovo biti drugi nastup u FNC-u nakon što je prošle godine u Puli na FNC-u 7 ubilježio nokaut za 18 sekundi protiv Ivice Truščeka i priskrbio si ovu mogućnost napada na pojas. S druge strane, Joksoviću će ovo biti četvrti put da kroči u kavez najbolje hrvatske MMA organizacije.

Upravo u ovom tekstu prisjetit ćemo se te "Hitmanove" pobjede. Ranije danas podijelili smo Joksovićevu borbu s Praterom koju možete pogledati na našem portalu, a sada ćemo se prisjetiti tog FNC-a 7.

Bila je to dugoiščekivana borba u kojoj je "Terror" bio favorit, ali vrlo brzo je sve pošlo po zlu. Lazić ga je poslao na pod i dovršio razornim udarcima na parteru. Da biste se i sami prisjetili toga, snimku borbe možete pogledati OVDJE.

Linker
01. svibanj 2024 04:06