Regija

(VIDEO) Sky Sports objavio dužu snimku sparinga Hrgovića i Wildera!

Deontay Wilder i Filip Hrgović
 Screenshot (Twitter)
Već duže vrijeme internetom kruži kraći isječak jednog starog sparinga Filipa Hrgovića i Deontaya Wildera, a Sky Sports odlučio nas je sada počastiti i nešto dužom verzijom!

"Ovo su neki kadrovi sa sparinga Deontaya Wildera i opasnog Hrvata Filipa Hrgovića. Je li ovo mogući 'matchup' u budućnosti?" - pitalo se društvo iz uglednog Sky Sportsa uz 75 sekundi dugačku snimku na kojoj možemo vidjeti nekoliko dobrih razmjena koje su oduševile okupljene među kojima se nalazio i bivši svjetski prvak David Haye.

A upravo su se, podsjetimo, zbog legendarnog Britanca Hrgović i Wilder našli na istome mjestu. Naime, 2013. godine obojica su bili dio Hayeovog pripremnog kampa za njegov nikad održani meč s Tysonom Furyjem. Detalj koji moramo spomenuti je taj da je svoje prste u otkazivanju tog dvoboja imao upravo hrvatski udarač koji je na jednom od posljednjih treninga napravio posjekotinu na glavi bivšeg svjetskog prvaka u lakoteškoj i teškoj kategoriji.

Dok je bio u Londonu, Hrgović je imao priliku sparirati i s Deontayem Wilderom, američkim nokauterom koji će 2015. godine postati WBC-ov prvak i tu titulu uspješno obraniti 10 puta, odnosno sve do susreta s Tysonom Furyjem koji ga je porazio u veljači ove godine.

Istaknimo i kako je na ovoj snimci sparinga 'Bronačanog bombardera' i Hrgovića, najbolji hrvatski boksač još uvijek bio u amaterskim vodama, dok se iza Wildera nalazio savršen profesionalni omjer od 29-0.

Danas je i Filip uspješni profesionalac sa savršenih 10-0, dok je iza Deontaya karijera tijekom koje je dosad upisao impresivne 42 pobjede te po jedan poraz i neodlučeni ishod iz okršaja s 'Kraljem Cigana'.

Linker
16. svibanj 2024 18:14