Regija

(VIDEO) Soldić se vraća! Objavljena službena najava i glavna borba KSW 53 priredbe!

Maciej Kawulski i Roberto Soldić
 screenshot/KSW
I službeno je završena zimska pauza u KSW-u te poljska promocija ozbiljno kreće u 2020. , priredbom koja je na rasporedu za manje od četiri tjedna. KSW 53 održava se 21. ožujka, jedna od njegovih glavnih zvijezda je Roberto Soldić, a danas smo saznali i tko će nastupiti u glavnoj borbi. Osim toga, objavljen je i prvi 'teaser' što je znak da je KSW ludilo ponovno krenulo!

Već jučer KSW je putem svojih kanala na društvenim mrežama najavio kako na KSW 53 priredbu stiže zvijer. Krenule su pretpostavke tko bi to mogao biti, a kroz komentare fanova vidjeli smo svakakva imena, od Josha Barnetta, preko Travisa Brownea do mnogih drugih teškaša poznatih po dugoj bradi, budući da je ona to što se najbolje dalo razaznati u videu koji su objavili. Na kraju je otkriveno koji je to borac, a riječ je o sudioniku glavne borbe priredbe u Lodzu.

To je Quentin Domingos koji će se suprotstaviti Mariuszu Pudzianowskom u borbi teške kategorije. Domingos je 24-godišnji 190 cm visoki borac iz Portugala, no živi i trenira u Francuskoj. On je svoju MMA karijeru započeo prije dvije godine te je do sada upisao pet pobjeda i jedan poraz. Svih pet pobjeda ostvario je prekidom u prvoj rundi. Pudzianowski je već redovni sudionik glavnih borbi KSW-ovih programa i ovim putem tražit će svoju drugu pobjedu u nizu, nakon što je u Zagrebu savladao Erka Juna.

Svoje mjesto u najavi pronašao je Roberto Soldić, koji još uvijek nema objavljenog protivnika, ali pretpostavlja se kako će se naći u sunaslovnoj borbi priredbe. On će naravno braniti svoju titulu prvaka velter kategorije. To je i bivši prvak Michal Materla koji će se u srednjoj kategoriji boriti protiv nesuđenog Soldićevog protivnika Patricka Kincla. Upravo spomenuti borci glavne su zvijezde priredbe te se nalaze u najavi koju možete pogledati ispod teksta.

Fanove u regiji svakako će zanimati i borba Stipe Bekavca protiv Przemyslava Misiale, u koju je borac iz Omiša uskočio nakon ozljede Ivana Erslana, kao i nastup Denisa Stojnića koji će se boriti protiv Michala Wlodareka.

Linker
09. travanj 2024 12:18