Regija

(VIDEO) Srđan Marović teško nokautiran u 34. sekundi KSW debija

Wlodarek vs. Marović
 screenshot/KSW
Hrvatski teškaš Srđan Marović poražen je u svom debiju unutar poljske KSW promocije. Njega je u prvoj borbi KSW 52 priredbe teško nokautirao Michal Wlodarek, a za to mu je trebalo tek 34 sekunde.

Neće Srđan Marović po dobrome pamtiti svoj debi na velikoj sceni. Talentirani teškaš iz Dubrovnika prihvatio je veliku priliku koja mu se pružila te je otputovao u Gliwice savladati poznato poljsko ime. Michal Wlodarek vratio se borbama nakon tri godine, a onda je ekspresno riješio sve probleme koje mu je mogao priuštiti hrvatski borac.

Borba se zapravo nije niti stigla rasplamsati, a već je završila. Borci su se ispitivali na distanci kad je Wlodarek pronašao pravi trenutak za poslati desni kroše preko Marovićeve lijeve ruke. Sjeo je on točno na bradu, da bi odmah nakon toga hrvatski borac kratko klonuo, ali je ipak zadržao ravnotežu. Približio se Marović ogradi kaveza, na što je Poljak žestoko napao i uputio seriju udaraca. Nekoliko njih prošlo je kroz Marovićev blok, a to nije bilo nešto što je on uspio izdržati te je završio na podu bez svijesti.

Poljak je uputio još dva nepotrebna udarca prije nego je sudac prekinuo ovu borbu. Novi hrvatski član KSW-a tako nije uspio pokazati što zna i može, nego će se za tako nešto morati nadati novoj prilici. Michal Wlodarek nije ničime dao do znanja kako je izvan pogona bio pune tri godine te se vratio na spektakularan način. Što se tiče Srđana Marovića, možemo se nadati da iz ove borbe nije izašao s nekom ozljedom te da će se brzo moći vratiti treninzima.

Linker
08. studeni 2021 19:52