Regija

(VIDEO) Susrele se dvije ikone, Cro Cop u društvu starog poznanika: 'Moj K-1 brat i MMA legenda...'

 Screenshot (Instagram)
Dolazak Mirka Filipovića u Las Vegas rezultirao je i susretom s jednim starim poznanikom....

Cro Cop je doputovao u SAD kako bi bio uz Satoshija Ishiija kojeg večeras čeka nastup u četvrtfinalu, a u slučaju pobjede i u polufinalu PFL-ovog teškaškog turnira.

Jednom kada Mirko stigao u 'Grad grijeha' gotovo pa neizbježan bio je njegov susret s Rayom Sefom.

Umirovljena legenda kickboxinga danas obnaša funkciju predsjednika PFL-a. 'Sugarfoot' s ovom MMA promocijom radi odličan posao i ništa ne prepušta slučaju pa je tako uključen u većinu događanja koja se ovih dana odvijaju oko ovog uspješnog turnira.

U noći sa srijede na četvrtak Sefo je tako bio prisutan i na vaganju uoči PFL 9 priredbe, a tamo je imao ugodan susret s Cro Copom koji je djelomično i ovjekovječio videom.

"Velika mi je čast što nas je Cro Cop posjetio i što je dio ovoga", rekao je Sefo u kratkom videu uz koji je i nadopisao:

"Sjajno je što je jedan od moje K-1 braće i MMA legenda, Mirko Filipović, stigao ovdje na PFL".

Sefo se, podsjetimo, 2018. službeno oprostio od aktivnog sporta u 47. godini života. Tijekom karijere je nastupao u kickboxingu, MMA-u i boksu. Ostat će zapisano da je posljednji meč u kickboxingu odradio 10. ožujka 2012. na Final Fight priredbi u Zagrebu, kada ga je jednoglasnom odlukom sudaca porazio upravo Mirko Filipovića. U slobodnoj borbi je nastupio i u kolovozu 2013. što je ujedno njegov zadnji službeni nastup.

Linker
25. travanj 2024 10:07