Regija

(VIDEO) Svi pričaju o pobjedi Ivice Truščeka, pogledajte kako je giljotinom završio svog protivnika

Ivica Trušček i Cihad Akipa

 SCREENSHOT
Snimku završne sekvence meča možete pogledati na dnu ovog članka

Od samog početka Oktagon 53 priredbe u njemačkom Oberhausenu, komentatori su upravo meč između Ivice Truščeka i Cihada Akipe okarakterizirali kao onaj koji bi publici mogao donijeti nešto posebno, a takve najave ispostavile su se apsolutno točnima.

Tijekom cijelog meča borac iz zagrebačkog ATT-a bio taj koji je kontrolirao zbivanja u kavezu, a naposljetku u drugoj rundi i pobijedio. Nakon otprilike pola minute, 36-godišnji Hrvat ponovno je pritisnuo suparnika uz žicu, a onda ga i prizemljio, te kažnjavao laktovima, sve dok nije došao u "full mount".

Iz dominantne je pozicije nastavio udarcima obasipati Akipu, koji je očajnički pokušavao pobjeći iz teške situacije, ali je stigao samo do - nove Truščekove giljotine. "Terror" je imao čvrst hvat i pritiskao suparnika sve dok ovaj nije završio - onesviješten.

Bila je to vrhunska izvedba legendarnog hrvatskog borca kojom je u 82. profesionalnoj borbi stigao do 43. pobjede i oduševio fanove diljem regije. Učinio je to upravo svojom specijalkom, giljotinom, a da se i sami uvjerite u ovaj sjajan potez, ostavljamo vam snimku završne sekvence meča na dnu članka.

Linker
05. ožujak 2024 11:09