Regija

(VIDEO) Uroš Medić uspješno prošao vaganje za Contender Series, pogledajte sučeljavanje s protivnikom

Uroš Medić
 screenshot
Uroš Medić uspješno je zadovoljio granice lake kategorije za sutrašnji nastup na Contender Seriesu

27-godišnji borac iz okolice Novog Sada borit će se u lakoj kategoriji protiv Mikeya Gonzalesa, a zanimljivo je kako su se za tu borbu obojica spustili iz veltera u kojem većinom nastupaju. Ipak, problema sa skidanjem kilograma nisu imali, budući da su obojica uspješno zadovoljili granicu od 70 kilograma, nakon čega su pristupili sučeljavanju koje možete pogledati ispod teksta. Jedan borac nije zadovoljio potrebne kilograme. U pitanju je Damonte Robison, kojem niti briljanje glave nije pomoglo te mu je ostalo 200 grama viška. Njegova borba protiv Kennetha Crossa ipak će se održati.

Medić će kroz nastup tražiti priliku za svidjeti se Dani Whiteu te time izboriti ugovor s elitnom svjetskom MMA promocijom. Za tako nešto mu neće dovoljna biti samo pobjeda, nego će morati odraditi nastup po ukusu predsjednika vodeće svjetske MMA promocije. Ukratko, što efektnija završnica borbe osigurava mjesto u UFC-u, no nisu rijetki niti borci koji su dobili ugovor nakon pobjede sudačkom odlukom, ako su kroz cijelu borbu težili tome da do odluke ne dođe.

Prijenos prve epizode nove sezone Contender Seriesa možete pogledati u noći s utorka na srijedu putem UFC Fight Pass servisa. Borba Uroša Medića treća je po rasporedu od ukupno pet borbi.

Linker
16. travanj 2024 06:42