Regija

(VIDEO) Vasin protivnik već se okušao u bare knuckleu, pogledajte njegov brutalan nokaut!

 screenshot/YouTube
Predstavljamo vam borca s kojim će se Vaso Bakočević idućeg vikenda sučeliti u bare knuckle boksu

Nakon što nam je već sam Bakočević to najavio u intervjuu, KSW je službeno objavio tko će biti njegov protivnik u meču boksa bez rukavica, koji će se održati na Genesis priredbi. To je poljski kickboksač Dariusz Rutkiewicz.

Borac je to o kojem se ne može pronaći puno podataka. Na Tapologyju su mu upisana tri kickboxing meča i tri poraza, no to zapravo nije točno. Među tim porazima upisan je i jedan iz bare knucklea, s finala priredbe promocije Krwawy sport. Zapravo je riječ o bare knuckle kickboxingu, a to nam svakako pokazuje kako je Poljak iskusan u ovom načinu borbe. Dogodilo se to prošlog mjeseca, s tim da je Rutkiewicz borbu ranije upisao pobjedu.

Naime, ovdje je bila riječ o turniru, a na YouTube stranici promocije postavljena je snimka polufinalnog ogleda u kojem je Rutkiewicz podosta brutalno nokautirao svog protivnika. Izgledalo je to gadno, poraženom borcu dugo se ukazivala pomoć, a gledatelji čak nisu dobili priliku niti pogledati reprizu. No, dokaz je to kako Rutkiewicz zna pogoditi.

Bakočević će dakle protiv sebe imati borca koji se zna i voli potući, no znamo kako kod njega nije nimalo drugačija situacija. Podjsećamo da se meč održava na Genesis priredbi u organizaciji KSW-a, datum je 23. listopada, a program predvodi borba Josha Barnetta i Marcina Rozalskog.

Kost o kost!!! Moj debi u boxu golim šakama sledeći petak (23.10) u Poljskoj,Lodz na KSW-ovom Genesis Turniru...Live samo na PPV kswtv.com #teampsycho #bareknuckle #killorbekilled #genesis #ksw

Objavljuje Vaso Bakocevic u Petak, 16. listopada 2020.

Linker
30. travanj 2024 02:23