Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević najavio bare knuckle avanturu: 'Prava šorka, nešto što već dugo želim!'

Vaso Bakočević
 screenshot
Najavu svog idućeg borilačkog ispita, u svom nam je stilu iznio uvijek zanimljivi Vaso Bakočević

Kao grom iz vedra neba pojavila se ovih dana vijest kako ćemo Vasu Bakočevića gledati u bare knuckle boksu, odnosno u boksu bez rukavica. Još veće iznenađenje bio je podatak kako će se to dogoditi već 23. listopada, no "Psihopati" je jednostavno dosta čekanja. Ove godine borio se samo jednom i to u borbi gdje je poražen od Ivice Truščeka te mu je nakon nekoliko propalih nastupa jednostavno prevelika želja okušati se u onome što najviše voli.

U video intervjuu koji smo s njim odradili, otkrio nam je kako mu je ova vrsta boksa već neko vrijeme nešto u čemu se želi okušati, ali i to kako je igrom slučaja došlo prvo do ponude, a onda i ugovorenog nastupa na ovom novom KSW-ovom projektu, na priredbi koju će predvoditi Josh Barnett i Marcin Rozalski.

Ipak, prošli smo prije toga kroz sve što se događalo u ovoj godini, uključujući otvaranje kluba, kao i nezaobilaznu temu borbu protiv Francisca Barria koju regija nikako da dočeka, ali i sami borci. U 15 minuta vrlo zanimljivog razgovora možete saznati kako se popularni Vaso trenutno osjeća, ali i s kakvim planom odlazi u bare knuckle, borilački sport koji donosi nešto potpuno novo, uključujući i nove opasnosti za koje svaki borac mora biti spreman.

Video se nalazi odmah ispod teksta.

Linker
27. travanj 2024 04:07