Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević prošao vagu pred sutrašnji prvi revanš u karijeri

Jewtuszko vs. Bakočević
Vaso Bakočević sutra će u poljskoj Ostrodi nastupiti u glavnoj borbi priredbe Fight Exclusive Night 25. Protivnik mu je Maciej Jewtuszko, borac koji ga je 2014. godine savladao u KSW-u. Ujedno će Vasi to biti prvi revanš u dosadašnjoj karijeri.

Uistinu nevjerojatno zvuči podatak kako Vaso Bakočević u dosadašnjih 56 borbi niti jednom nije radio revanš. No, sad je napokon došlo i to vrijeme, a borit će se protiv borca za kojeg je sam rekao kako bi odabrao baš njega kad bi mogao birati kome će se revanširati. Riječ je o 38-godišnjeg Macieju Jewtuszku, borcu nadimka Irokez, koji će nastupiti po prvi put nakon godinu i pol dana.

Danas je održano vaganje na kojem su obojica uspješno zadovoljili granicu od 77 kilograma. U KSW-u su se borili u lakoj kategoriji, a Vasu je tada izdala kondicija. Odlično je odradio prve dvije runde, da bi u trećoj usporio. Najgore je bilo to što je unatoč tome ostao pri istoj taktici te je primio udarac koljenom nakon kojeg nije bio u stanju nastaviti borbu. Jewtuszko je inače u karijeri ostvario 12 pobjeda i četiri poraza.

Sutra će se Vaso pokušati osvetiti za taj poraz, a uvjeren je kako je sada iskusniji i pametniji. Otkako se Jewtuszko posljednji put borio, Vaso je nastupio čak osam puta, upisavši sedam pobjeda i poraz od Andreya Koreshkova u Bellatoru. Posljednju borbu imao je prije točno tri mjeseca na Megdanu, kad je bio bolji od Hermesa France. Vaso je time svoj profesionalni omjer doveo na 37 pobjeda, 18 poraza i jednu neodlučenu borbu.

Bakočević i Jewtuszko sutra predvode program od ukupno sedam borbi. Ispod teksta možete pogledati fotografije s vaganja, kao i službenu najavu borbe.

Linker
28. studeni 2022 15:41