Regija

(VIDEO) White najavio borbu Todorovića i Soriana: ‘To je nešto što morate vidjeti!‘

Todorović vs. Soriano
 screenshot
Stigla je intrigantna pozivnica za pogledati subotnju UFC borbu Duška Todorovića

Borba Duška Todorovića i Punahelea Soriana otvorit će glavni program UFC on ABC 1 priredbe, ujedno prve ovogodišnje priredbe najveće svjetske MMA promocije. Važna je to borba dva borca od kojih se u budućnosti puno očekuje, a jedan od njih trebao bi doživjeti svoj prvi poraz u karijeri.

Važnosti i kvalitete ove borbe, ali i svog uzbuđenja koje bi trebala donijeti, svjestan je i Dana White. Predsjednik UFC-a na svom je Instagramu najavio priredbu, posebno se osvrnuvši na neke borbe. Odmah nakon glavne, u kojoj će nastupiti Max Holloway i Calvin Kattar, fokus je bacio na spomenutu borbu, pohvalivši oba borca.

"Puna se vraća nakon godinu dana. Kad se puna bori, on ide naprijed i namjerava ti otkinuti glavu. Neporažen je, a šest od sedam pobjeda upisao je prekidom. Bori se protiv Duška Todorovića, koji je još jedan mladi i neporaženi potencijal, a devet od deset pobjeda upisao je prekidom. Duško ima sjajan boks i voli ići naprijed u potrazi za nokautom. Dva neporažena agresivna potencijala, ovo je borba koju morate vidjeti i ne smijete propustiti. Osim toga, borba otvara glavni program", rekao je White, jasno davši do znanja kako u Etihan Areni očekuje pravo uzbuđenje.

Punahele Soriano sjajan je borac, dolazi s Havaja i podosta njeguje stil borba većina "Otočana". Agresivan je, snažan i sposoban primiti udarac. No, Duško je već to prokomentirao činjenicom da svatko pada kad ga se pogodi u pravo mjesto.

Glavni program priredbe, koji borba otvara, na rasporedu je od 21 sat po srednjoeuropskom vremenu, tako da ovog puta imamo priliku pratiti UFC u našem "prime timeu".

Linker
19. travanj 2024 23:12