Regija

(VIDEO) Zahvaljujući američkoj košarkašici saznali smo idućeg protivnika Duška Todorovića

 Screenshot (Instagram)
Neporaženog srpskog borca čeka vrlo opasan suparnik s Havaja

Kelsey Plum zaslužna je što smo nešto ranije od planirano saznali idućeg protivnika Duška Todorovića.

Naime, ova profesionalna košarkašica koja za kruh zarađuje igrajući za Las Vegas Aces, bila je UFC-ova gošća na 'matchmaking' sastanku s Danom Whiteom, Seanom Shelbyjem i Mickom Maynardom.

Kelsey je dobila priliku predložiti neke mečeve koje bi voljela vidjeti u Octagonu, a prije nego što je krenula sa svojim idejama, predsjednik UFC-a pokazao joj je ploče i rekao da se na njima već nalaze borbe koje su dogovorene, kao i prostori za one koje se tek trebaju dogovoriti.

Pregledom snimke koja je osvanula na UFC-ovom Instagram profilu uočili smo da na jednoj ploči stoji ime Duška Todorovića, a ista nam otkriva da bi njegov protivnik 16. siječnja trebao biti Punahele Soriano.

Soriano (7-0) je 27-godišnjak s Havaja. I on je, poput Todorovića, neporažen u dosadašnjoj karijeri samo što ima tri pobjede manje od odličnog srpskog borca.

I Soriano je u UFC stigao preko Dana White's Contender Seriesa te isto ima samo jedan nastup pod okriljem najmoćnije MMA promocije.

Punahele je, podsjetimo, za UFC debitirao u prosincu prošle godine kada je već u prvoj rundi nokautirao Oskara Piechotu.

Odvije li se sve prema planu, Todoroviću će ovo biti prvi nastup otkako je u svom impresivnom debiju zaustavio Dequana Townsenda.

Spomenimo i da je nešto ranije potvrđeno da će upravo taj isti event predvoditi meč bivšeg prvaka Maxa Hollowaya i jednog od najboljih boraca perolake kategorije - Calvina Kattara.

Linker
15. travanj 2024 19:21