Regija

(VIDEO) Završilo je službeno vaganje za KSW Epic, Erslan i Stošić izgledaju više nego spremni

Ivan Erslan i Bohdan Gnidko

 SCREENSHOT
Snimku službenog vaganja ostavit ćemo vam na dnu članka

Petak navečer rezerviran je za službena vaganja, a iznimka nije bila niti u slučaju posebne priredbe KSW Epic. Ono što ćemo pratiti s posebnom pozornošću su novi mečevi Ivana Erslana i Darka Stošića.

Erslan se bori protiv ukrajinskog nokautera Bohdana Gnidka. Na vaganju se hrvatski borac (93,3 kilograma) pojavio 100 grama teži od protivnika (93,2 kilograma). Ovaj meč održat će se po normalnim MMA pravilima te će služiti kao rezervna borba za turnir četvorice poluteške kategorije.

Što se tiče Stošića, njegov protivnik bit će Brazilac Matheus Scheffel. On je regionalnoj publici poznat po tome što je upravo protiv njega Ante Delija postao prvak PFL-ove teške kategorije i kući odnio milijun dolara. Ovaj meč održat će se po PRIDE pravilima. Što se tiče vaganja, Stošić (109,5 kilograma) je gotovo 10 kilograma lakši od protivnika (118,8 kilograma).

I jedan i drugi odradili su sučeljavanje s protivnicima te izgledaju i više nego spremni. Priredba je na rasporedu sutra od 19 sati, a snimku službenog vaganja pogledajte na dnu članka.

Linker
23. travanj 2024 04:53