Regija

Vlado Neferanović brzinski završio Kujundžića, Đorđe Bukvić također pobijedio prekidom

FNC

 ROBERT FAJT Cropix
Spektakl u Puli se nastavlja

Bukvić vs. Rasim Pala

Talentirani Đorđe Bukvić posljednji je meč odradio na FNC 5 priredbi gdje je poražen od Pleurata Smajlija. Prije toga je u finalu Armagedona pobijedio Aleksandra Mihailovića, a nasuprot njega je stajao Ahmet Rasim Pala, turski borac koji je do večeras imao dvije pobjede i jedan poraz u profesionalnoj karijeri.

Prvu rundu Bukvić otvara desnim ‘high kickom‘. Ispitivala su oba borca tu distancu nakon čega je Bukvić pogodio dobar lijevi kroše. Pogodio je iz kontre Bukvić desni direkt ali Turčin ulazi u klinč kako bi preživio. Bukvić uspijeva rušiti i završava gornji u ‘side mountu‘ te je zadavao nekoliko dobrih udaraca iz te pozicije. Sudac ih je podignuo na noge gdje su i završili rundu, a osjetnu je štetu napravio Bukvić ispod oka Rasim Pale.

Drugu rundu Bukvić otvara još jednim lijevim krošeom te brani pokušaj rušenja Rasim Pale. Bili su neko vrijeme borci u klinču na žici nakon čega sudac razdvaja te Bukvić ponovno pogađa taj svoj lijevi kroše. Rasim Pala opet inicira klinč na žici gdje je sudac opet morao intervenirati, nakon čega Rasim Pala pogađa odličan desni ‘swing‘ no nije uzdrmao Bukvića. Rasim Pala je na trenutak uspio završiti gornji u parteru, ali Bukvić okreće i završava u trokutu kojeg Tručin ipak nije uspio zatvoriti. Bukvić je radio odličan ‘gnp‘ te je uspio doći do pobjede tehničkim nokautom nakon nekoliko snažnih udaraca u parteru.

Kujundžić vs. Neferanović

Iskusni hrvatski kickboxač i MMA borac Mladen Kujundžić večeras je ponovno bio u kavezu. U drugom mjesecu ove godine je na GFN 6 priredbi pobijedio Ivana Vičića, a protivnik mu je bio Vlado Neferanović koji je na FNC 6 priredbi porazio Vladimira Filipovića.

Prvu rundu Neferanović otvara krošeom nakon čega je Kujundžić vratio također kroše, ali Vlado je srušio Mladena i uzeo leđa. Uspio je Vlado zavući ruku i završava Mladena ‘RNC-om‘! Bio je ovo najbrži finiš na priredbi do sad, a Vlado je odmah iskoristio prednost u parteru te je vrlo brzo došao do pobjede. Tako je došao do omjera od osam pobjeda i sedam poraza, a sigurno ćemo ga još gledati u FNC-ovom kavezu.

Linker
19. travanj 2024 23:12