Regija

Wanderlei Silva odmara na Jadranu! Velikan slobodne borbe ‘kruzira‘ ulicama Splita, slikao se s fanom

Wanderlei Silva u Splitu

 PRIVATNA ARHIVA
Bivši protivnik Mirka Filipovića našao je trenutke svog odmora u našem drugom najvećem gradu

Wanderlei Cesar da Silva odlučio se na odmor u Hrvatskoj! Turistička sezona polako napušta svoj ovogodišnji vrhunac, a to obično iskorištavaju malobrojniji turisti "debljeg džepa". Sigurni smo da mnogi planetarno popularni ljudi organiziraju svoje posjete Hrvatskoj u tajnosti, ali velikan slobodne borbe iz Curitibe opušteno hoda ulicama Splita unatoč tome što je sam na Instagramu objavio gdje se nalazi.

No, sve da toga nije bilo jedan naš pratitelj nas je "upozorio" na "Ubojicu sjekirom" koji neometano uživa u čarima Splita. Naime, jedan naš vjerni čitatelj imao je tu čast uslikati se s borilačkom legendom te nam je onda nesebično ustupio fotografije na čemu mu zahvaljujemo.

Danas je Silva posjetio jedan splitski muzej, a prema nekim povjerljivim izvorima u Splitu se nalazi već par dana.

image

Wanderlei Silva u Splitu

PRIVATNA ARHIVA

Kako je čitatelj istaknuo Silva je bio izuzetno ljubazan i susretljiv. "Nije mu bio problem dići se sa stola, pružio je svima ruku i zagrljaj. Nakon slikanja se opet rukovao s nama i zahvalio se što smo mu pokazali poštovanje" kaže čitatelj koji je Silvu sreo u jednom elitnom splitskom ugostiteljskom objektu. "Jednostavno - čovjek je čudo od ljubaznosti".

Rekorder kultnog PRIDE-a uživa u Hrvatskoj, a sigurni smo kako će njegovo prisustvo potaknuti i ostale "face" iz borilačkog svijeta da posjete Lijepu našu.

Linker
05. rujan 2024 11:23