Regija

Za nekoliko dana KSW 50: Soldić ogroman favorit protiv Kincla!

Roberto Soldić
 Instagram
Samo nas nekoliko dana dijeli do jubilarnog KSW-ovog pedesetog eventa, koji će se održati u Londonu, a na kojem će nastupiti naš Robert Soldić. "RoboCopa" u novoj obrani titule prvaka u velter kategoriji čeka debitant Patrik Kincl.

Odlučili smo zaviriti u ponudu kladionica i provjeriti što "bookmakeri" predviđaju za meč koji bi mogao obilježiti veliku priredbu u britanskoj prijestolnici. Očekivali smo da će Soldić biti favorit s obzirom na sve što je napravio u posljednjih nekoliko godina i to se pokazalo kao realna procjena.

Prema kladionicama koje u svojoj ponudi nude KSW 50, na pobjedu Soldića možete dobiti koeficijent od otprilike 1.18, što ga čini vrlo velikim i uvjerljivim favoritom. Kincl je priličan autsajder na čije se slavlje kvota kreće sve do 4.35.

Soldić trenutačno ima tri pobjede u nizu u KSW-ovom kavezu. Sve tri su stigle brutalnim nokautima pa ne čudi da ga kladioničarske kuće još jednom guraju u ulogu velikog favorita. Posljednji kojeg je uspio svladati jest bio poljski nokauter Krystian Kaszubowski. Za pobjedu protiv Kaszubowskom na KSW-u 49 mu je trebalo tek nešto više od jedne minute. Trenutačno u karijeri ima 16 pobjeda i 3 poraza.

Za Kincla će ovo, s druge strane, biti debi u poljskoj organizaciji. Češki borac u profi karijeri ima 22-9, a trenutačno ima tri pobjede u nizu, odnosno čak 10 u posljednjih 11 nastupa.

KSW 50, koji je na rasporedu 14. rujna, nudi i obračune Parke vs. Ziolkowski, De Fries vs. Henrique i Janikowski vs. Giles.

Roberto Soldić vs. Patrik Kincl 1.18 - 4.35

Linker
19. travanj 2024 10:33