Regija

Zoran Đođ na idućem Megdanu protiv člana američkog ATT-ja

 Megdan
Sedma Megdanova priredba, koja će se održati 5. travnja u Novom Pazaru, dobila je na svoj program borbu srednje kategorije između jednog lokalnog borca s američkom adresom, Amira Dadovića, i jednog od najzaposlenijih hrvatskih MMA boraca, Zorana Đođa.

Priredba koja će se za nešto više od mjesec dana održati u Hali Pendik još uvijek nije popunila svoj program, a publika je novom objavom dobila nastup borca kojem su se nadali. Rođeni Sandžaklija Amir Dadović izrazio je želju boriti se na ovoj priredbi čim je ona najavljena, a Megdan mu je to osigurao.

Inače se radi o borcu koji trenira u American Top Team dvorani u Gwinnetu, u saveznoj američkoj državi Georgia, a do sada je nastupao u promocijama poput Bellatora i LFA. Do sada je oostvario omjer od četiri pobjede i pet poraza, ali uz dragocjeno prikupljeno iskustvo nastupa u jakim organizacijama. Posljednji nastup imao je u svibnju prošle godine na Bellatoru u Birminghamu gdje je bolji od njega bio Yannick Bahati. Svoju karijeru započeo je 2011. godine, a ovo će mu biti prvi nastup na svom domaćem terenu.

Suprotstavit će mu se Zoran Đođ, hrvatski borac iz Bjelovara koji je prošle godine oduševio fanove nastupivši čak četiri puta u jednom mjesecu. Tapology mu pod profesionalni omjer vodi 12 pobjeda, 15 poraza i jednu neodlučenu borbu. On je posljednji nastup imao u prosincu prošle godine, kad je na FNC 2 priredbi savladao Filipa Novaka.

Megdan 7 priredba je koju fanovi u regiji s velikim nestrpljenjem iščekuju, a glavni razlog toga je borba između Vase Bakočevića i Francisca Croate Barria.

Linker
25. travanj 2024 01:20