Regija

Zvijezda FNC-a o Jakobu Nedohu: ‘Rekao sam mu: Što god ‘pipneš‘, padne! Siguran sam da će osvojiti PFL-ov turnir‘

Jakob Nedoh

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/JAKOB NEDOH
Cijeli intervju moći ćete pročitati u Božićnom specijalu na našem portalu

Kakva li je samo ova godina bila za najboljeg slovenskog borca Jakoba Nedoha (8-1). Gorostasni poluteškaš odradio je tri meča na PFL Europe turniru kojeg je i osvojio nokautom protiv Simeona Powella prije dva tjedna.

Tim trijumfom osigurao si je 100.000 dolara i nastup na svjetskom turniru iduće godine. Prezentirao je zastrašujuću snagu udarca te je upisao tri pobjede nokautom, a zanimljivo je da mu je ovo bio prvi put u karijeri da je došao do druge runde. Ipak, Powell tamo nije imao šanse jer ga je Nedoh brutalno pomeo i osvojio ovaj turnir.

Sada mu slijedi svjetska smotra, a naš sugovornik i zvijezda FNC-a Miran Fabjan uvjeren je da će Nedoh i ovdje doći do pobjede.

"On je prava zvijer. Rekao sam mu: ‘Što god ‘pipneš‘, padne! Siguran sam da će osvojiti PFL-ov turnir, a i da će doći do samog svjetskog vrha", kazao nam je "Slo Rocky" u intervjuu kojeg ćete moći pročitati u Božićnom specijalu na našem portalu.

Nadamo se da će se Fabjanove riječi ostvariti jer je Nedoh svojim izdanjima to i zaslužio te mu možemo samo poželjeti zdravlja i svega ostalog da to i ostvari.

Linker
04. svibanj 2024 13:43