MIOČIĆ JE 4. I NA UFC RANG LISTI

Stipe odličan četvrti na Sherdogovoj P4P ljestvici, nema McGregora

Samo jedna pobjeda nakon tri godine posta u "WIN" stupcu je Conoru McGregoru donijela 13. mjesto na ljestvici najboljih UFC-ovih P4P boraca (bez obzira na kategoriju). Ipak, ona malo realnija Sherdogova rang ljestvica ga i dalje ne smiješta u svojih TOP 10. Odlična vijest glasi da je naš Stipe Miočić na obje ljestvice 4. najbolji P4P borac svijeta.
 Screenshot (YouTube)

Popularni portal Sherdog je odlučio nakon UFC-a 246 osvježiti svoju P4P ljestvicu. Odali su priznanje irskoj mega zvijezdi na odličnom nastupu u Las Vegasu, ali su svejedno naglasili "kako to nije dovoljno da se uzme u obzir za P4P ljestvicu".

A na njoj prvo mjesto drži UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones. Iza njega je šampion u diviziji do 70 kilograma Khabib Nutmagomedov, a slijdi ga dvostruki ili kako on sam sebe voli nazivati, trostruki prvak - Henry Cejudo.

Već smo spomenuli da je kralj kraljevske kategorije na četvrtom mjestu. Potpuno jednak raspored snaga ima i ona službena UFC-ova rang ljestvica. I na njoj je Jones prvi, a Miočić četvrti.

Jedini borac na Sherdogovoj P4P ljestvici koji nije član UFC-ovog rostera, je bivši prvak, a danas član ONE Championshipa, Demetrious Johnson. On drži 8. poziciju ispred Usmana (7) i Adesanye (6).

Jedina dva borca koja nisu prvaci, a svejedno su upali na ovu tablicu su Daniel Cormier, koji je samo jedno mjesto iza Stipe (5) i Tony Ferguson, koji zatvara TOP 10, a koji će uskoro dobiti šansu izazvati Khabiba Nurmagomedova.

Čitavu Sherdogovu P4P rang ljestvicu možete pogledati u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 17:53