PONOSAN ŠTO JE HRVAT

Stipe stiže na Mljet?! 'Svaki put kada vidim hrvatske kvadratiće na tribinama se naježim!'

UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je također bio dio UFC-ovog spektakla u New Yorku. "Champ" je prošlog vikenda stigao u Veliku jabuku kako bi podržao mega event i provjerio što se sve događalo u Madison Square Gardenu.
Stipe Miočić
 Instagram

No, Stipe se nije bavio samo svojom organizacijom, nego se družio i sa svojim Hrvatima koji su ga u ogromnom broju dočekali na zajedničkom druženju. Hrvatska zajednica u New Yorku je vrlo brojna i odlično organizirana, a druženje s Miočićem su zakazali u Play Sports Baru.

Portal "Croatiaweek.com" piše da je američko-hrvatski nokauter dobio dvije pozivnice od svojih sunarodnjaka. Ane Strazičić Rodriguez je kao predstavnica organizacije "Croatian World Congress" pozvala Stipu na "Croatian World Games" manifestaciju koja će se održati 2020. godine u Zagrebu.

Također je kao predstavnica otoka Mljeta Stipi poklonila ulaznice za taj nacionalni park te je njega i njegovu obitelj pozvala da posjete Dubrovnik i regiju.

Ne treba posebno naglašavati da je Miočić bio oduševljen i s druženjem, ali i s pozivima. Samo se nadamo da će ih i iskoristiti jer ga u Hrvatskoj nismo vidjeli već nekoliko godina.

"U razgovoru s njim smo shvatili koliko voli Hrvatsku. Rekao nam je da je izuzetno ponosan na svoje hrvatske korijene. Stipe želi posjetiti Hrvatsku ponovno i želi što prije još jednom uživati u njezinim nevjerojatnim ljepotama", izjavila je Ane nakon druženja s UFC prvakom.

I dirnuti Stipe je rekao par riječi...

"Imam dvije tetovaže. Jedna je hrvatski grb, a druga je naš obiteljski grb. Ponosan sam na hrvatske korijene. Svaki put kada se borim i kada vidim dresove s hrvatskim kvadratićima na tribinama se naježim", rekao je Stipe.

Fotografije s druženja s Miočićem pogledajte na ovom LINK-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:53