IVICA TRUŠČEK ODUŠEVIO NA KSW-U 51

Terror: Ovo je bio moj maksimum, ruku bih dao u Areni za pobjedu!

Iako je izgubio podijeljenom odlukom sudaca, hrvatski MMA veteran Ivica Trušček je definitivno jedan od heroja KSW-ovog spektakla u Zagrebu. "Terror" je, naime, na nastup u Areni pristao noć ranije, nakon što je od meča odustao Aleksandar Rakas.
 Damir Krajac / CROPIX

Ne samo da je Trušček rekao da će uskočiti u meč na KSW-u 51, nego je to učinio protiv protivnika iz više kategorije i bivšeg izazivača Krystiana Kaszubowskog. Na koncu su suci pobjedu podijeljenom odlukom sudaca dali Poljaku, iako se nitko ne bi bunio niti da je "Terror" slavio te sjajne večeri u Areni.

Trušček je u objavi na društvenim mrežama prokomenentirao poraz od Kaszubowskog na KSW-u 51 u Areni Zagreb.

"Suci odlucili da je on bolji borac. Jbg. Ako ga nisam uspio zadaviti niti nokautirati, onda se ni ne smijem niti žaliti... Hvala Forgiju što me ubacio u zadnji čas na ovu veličanstvenu i najbolju organizaciju u Europi", napisao je "Terror" te je dodao:

"Hvala Sabi i Kreši na savjetima iz kuta, da sam više slušao možda bih i pobijedio. Publika...nemam riječi, bilo mi je teško ući u kavez koliko ste me podržali, neopisivo..."

Iako je pružio vrhunsku prestavu, jasno je da je borac iz zagrebačkog ATT-a tužan jer nije došao do slavlja. To bi mu bila jedna od najvećih pobjeda do sada u karijeri.

"Jako mi je žao što sam razočarao rezultatom, ali to je stvarno bio moj maksimum. Ruku bih dao za pobjedu, ali nije išlo. Zauvijek sam vam dužan zbog ovoga i nadam se da bude prilike za zajedničko slavlje i pobjedu neki drugi put", zaključio je popularni Trušček koji sada ima 38 pobjeda i 33 poraza u profesionalnoj karijeri.

Odmah nakon meča protiv Kaszubowskog, u Truščekovu svlačionicu su stigli i vlasnik KSW-a Martin Lewandowski, ali i legendarni Mirko Filipović. "Terror" je dobio čestitke od obojice, ali i potvrdu Lewandowskog da ćemo ga ponovno gledati u moćnom KSW-u. Truščeka za samo dva tjedna očekuje novi nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:39