'TERROR' ODUŠEVIO

Truščeku Cro Copove riječi značile više od sudačke odluke, a prekrasnu poruku dobio je i od UFC-ovog borca!

Ivica Trušček nije bio zadovoljan odlukom sudaca i porazom u zagrebačkoj Areni, ali večer su mu uljepšale riječi Mirka Filipovića.
Cro Cop i Ivica Trušček
 Ivica Truscek/Instagram

Legendarni hrvatski MMA borac bio je razočaran odlukom sudaca nakon poraza u svom prvom nastupu u KSW-u u zagrebačkoj Areni.

Trušček je, podsjetimo, uskočio kao zamjena nakon što se dan prije priredbe, ozlijedio drugi hrvatski borac Aleksandar Rakas.

'Terror' je protiv Poljaka Krystiana Kaszubowskog ostavio dobar dojam, ali izgubio podijeljenom odlukom sudaca, no još jednom je pokupio simpatije domaćih MMA fanova. Nakon meča posjetio ga je i Mirko Cro Cop Filipović te mu iskazao podršku.

"Sad je sudačka odluka nevažna, pohvalio me Mirko. To mi više vrijedi", napisao je Trušček uz fotografiju s Cro Copom.

Zanimljivu podršku nakon borbe dobio je Trušček i od jednog UFC borca. Danska MMA zvijezda Nicolas Dalby poslao je 'Terroru' prekrasnu poruku:

"Ako nisi već u kavezu, ti ćeš za mene uvijek biti prvak u životu", napisao je Dalby uz Truščekovu objavu na Instagramu.

Inače, Ivica i Nicolas dvaput su se međusobno borili tijekom svojih karijera. I 2012. 2013. godine Dalby je bio uspješniji sudačkom odlukom, a do dana današnjeg njih su dvojica ostali u dobrim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:03