UFC

Adesanya prokomentirao svoj 'ikonski' ulazak: 'Da znam pjevati, Justin Bieber bio bi nezaposlen'

Israel Adesanya
Israel Adesanya odradio je cjelokupno spektakularan nastup na UFC 243 priredbi. Od samog ulaska uz ples do impresivne pobjede nad Robertom Whittakerom i osvajanja pojasa prvaka. No, mnogima će najviše u pamćenju ostati taj neočekivani ulazak. A on o njemu ima vrlo zanimljivo razmišljanje.

Adesanya je za svoj spektakularni ulazak angažirao svog trenera plesa i njegove prijatelje te su njih četvorica zajedno odradili koreografiju koja je oduševila fanove. Tako je Adesanya na konferenciji za medije bio upitan kako je dobio tu ideju i koji misli da je efekt postigao time.

"Nitko ne radi ništa slično meni. Ovo je stadion od 60.000 mjesta. Ljudi su vidjeli moj ulazak i siguran sam da su se pretvorili u monstrume zelenih očiju koji su mislili samo o tome kako žele da ovaj tip izgubi. Vidio sam to i kod nekoga od vas. To je jednostavno u nama kao ljudima, taj sindrom. Ljubomora kad vidite nekoga tko je zasjao tako što je vama oduzeo dio sjaja. Ja to ne mogu držati pod kontrolom samo zato što se netko osjeća neugodno. To je sve dio mene", objasnio je Adesanya ideju za vrlo originalni put prema Octagonu.

Objašnjava kako je sve to dio njega i načina na koji misli zabaviti publiku te izgraditi svoj zvjezdani status. Mnogi vjeruju kako ima apsolutno sve potrebno za postati najveća zvijezda UFC-a. Već idućom borbom, prvom u kojoj će braniti pojas prvaka, to će imati priliku dodatno izgraditi.

"Ja sam plesač, zabavljač. Htio sam to već napraviti prije borbe protiv Andersona Silve, no UFC-u se to nije svidjelo. No, ova borba bila je moj show i odmah sam se postavio tako da će biti po mom ili nikako. Tko će na ovoj razini napraviti tako nešto prije nego ide prebiti svog protivnika. Mislim da je James Te Huna jedini, mogu se sjetiti jedino njegovog "Men in Black" ulaska te Andersona Silve iz Pridea, kad je odradio show na glazbu Michael Jacksona", rekao je, da bi onda dodao:

"Da znam pjevati, Justin Bieber bio bi nezaposlen. No, ne želite čuti kako pjevam. Ali morate shvatiti da je ovo spektakl, veliki stadion i ljudima se mora pružiti spektakl. Osim toga, na svijetu ne postoji nitko sličan meni."

Adesanya uistinu ima onu jednu vrlo bitnu karakteristiku za veliku zvijezdu. Ili ga voliti ili ne volite, ali nitko na njega ne ostaje ravnodušan. I upravo to je ono što je potrebno za veliki uspjeh. Da bi postao veći od Conora McGregora nedostaje mu vojska fanova iza njega, koja će ga pratiti na bilo koji bio svijeta. No, tko zna, možda dođe i do toga pa se haka bude plesala svuda gdje se "The Last Stylebender" pojavi.

Linker
26. travanj 2024 23:51