UFC

Adesanyin trener najavio povratak: ‘Treniramo u slučaju da se ukaže meč. Uskoro se vraća u formu‘

Israel Adesanya

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Maksimalno je iskoristio svoje slobodno vrijeme i osjeća se jako dobro‘

Eugene Bareman kaže da je Israel Adesanya sve bliži povratku. Adesanya (24-3, 13-3 UFC) najavio je da će uzeti malo slobodnog vremena nakon što je izgubio naslov u srednjoj kategoriji od Seana Stricklanda prošlog rujna na UFC-u 293.

Prema riječima njegovog glavnog trenera Baremana, Adesanya se priprema u slučaju da dobije poziv za borbu.

"Izzy ponovno trenira, tako da se vratio u zamah. Treniramo u slučaju da se ukaže meč. Završio je sa svojom malom pauzom i spreman je za povratak. Dakle, samo nam dajte datum, dajte nam protivnika i mi ćemo se pojaviti spremni", rekao je Bareman za Combat TV.

Budući da UFC 300 još nema glavnu borbu večeri, Adesanyino ime povezivalo se s prvakom srednje kategorije Dricusom Du Plessisom i prvakom poluteške kategorije Alexom Pereirom. Sa zakazanim datumom 13. travnja, UFC 300 je za nešto manje od dva mjeseca, a Bareman nagovještava da će Adesanya biti spreman za povratak baš u to vrijeme.

"Radimo već dobrih mjesec i pol, tako da je vjerojatno na rubu da se vrati u formu. Još nekoliko mjeseci, još mjesec i pol i letjet će. Vratit će se na razinu prije pauze. Dobro je što se vratio u dvoranu. Čini se da ima obnovljenu vrstu energije i definitivno se jako dobro brine o sebi. Maksimalno je iskoristio svoje slobodno vrijeme i osjeća se jako dobro", zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 06:33