UFC

Alex Pereira poručio Jiriju Prochazki: ‘Volio bih da si iskren, ali nema veze. Samo nemoj otpisati ovaj scenarij!‘

Alex Pereira

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Pereira ne očekuje da će češki borac ući u kavez tražeći meč koji ide do odluke sudaca

Alex Pereira bivši je prvak UFC-ove srednje kategorije, ali i bivši kickboksački prvak iz vremena kad je nastupao u Gloryju. Upravo zbog toga, mnogi smatraju da je pomalo jednodimenzionalan, ali on ih želi demantirati noćas na UFC-u 295.

Takve komentare uputio mu je i njegov protivnik Jiri Prochazka, koji tvrdi da osim tofa što je dobar udarač, u svom arsenalu ne posjeduje ništa drugo što smatra da će mu predstavljati problem u glavnoj borbi večeri ove PPV priredbe. U Trocação Franca podcastu, "Poatan" mu je odgovorio:

"Nije tu samo on, svi s kojima sam se borio misle tako. Volio bih da je iskren i da stvarno tako razmišlja jer bi mogao biti frustriran ako ne uspije uspostaviti dominaciju i krenuti u hrvačke zahvate. Možda je Jan Blachowicz također bio frustriran, mislio je da će biti prelako uzeti mi leđa i završiti me jer ja nisam tip za jiu-jitsu, ali jako naporno treniram i napredujem. Pa Glover Teixeira me ne može samo tako završiti", kazao je.

Prochazka je završio 25 od svojih 29 MMA pobjeda nokautom i ima samo tri pobjedu prisilom na prekid, a posljednja je bila upravo protiv Teixeire kada je i osvojio pojas.

Pereira ne očekuje da će češki borac ući u kavez tražeći meč koji ide do odluke sudaca, ali je siguran da će Prochazka "probati nešto drugačije ako mu stvari postanu teške" na nogama. Ako uđu u "grappling" razmjenu u Madison Square Gardenu, "Poatan" je rekao da je moguće da upiše prvu pobjedu prisilom na predaju.

"Ako sam u odličnoj poziciji u kojoj se osjećam ugodno, sigurno ću riskirati i vjerovati u ‘submission‘. U to možete biti sigurni tako da, Jiri, nemoj otpisati taj scenarij", rekao je za kraj Brazilac.

Linker
21. travanj 2024 12:48