UFC

Alexandre Pantoja o UFC-ovom ‘zločestom dečku‘: ‘On je skroman tip kad se ugase kamere, evo zašto ga poštujem‘

Alexandre Pantoja

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Prvak UFC-ove muha kategorije cijeni Covingtonove postupke prema ATT-evom treneru Gabrielu de Oliveiri

Pored vrhunskih borilačkih kvaliteta, Colby Covington se proteklih godina u MMA svijetu brendirao i zahvaljujući osebujnom komunikacijskom stilu koji se temelji na prozivkama i "ad hominem" replikama upućenim ostalim borcima. "Chaos" je, naime, poznat kao borac britkog jezika koji nikome ne ostaje dužan, a u "trash talk" ne libi se unositi detalje iz privatnih života svojih kolega, zbog čega se borilačka javnost često polarizira oko njegovog lika i djela. I dok mnogi nemaju mnogo lijepih riječi za "lajavog" američkog velteraša, prvak UFC-ove muha kategorije, Alexandre Pantoja, prema njemu ipak gaji određeno poštovanje.

"Brinuo se o jednom od mojih trenera, Gabrielu de Oliveiri, boksačkom treneru iz ATT-a i zbog toga ima poštovanja od mene. Gabriel mi je za njega rekao: ‘Dobar je prema meni, plaća mi ručak i sobu samo za mene‘. Smatram da je to vrlo važno", rekao je Pantoja u razgovoru za MMA Hour, pa dodao:

"Možeš vidjeti kakav je netko kad radi takve stvari. Naravno, on je takav karakter kakav jest kad se kamere upale, ali kad se ugase, on je skroman tip. Jako je važno brinuti o svojim trenerima i zato ima malo poštovanja od mene".

Podsjetimo, Covington će borbom protiv Leona Edwardsa za pojas velter divizije predvoditi UFC 296 priredbu u vegaškoj T-Mobile Areni (17. prosinca), dok će Pantoja na istom "eventu" braniti naslov muha kategorije u meču s Brandonom Royvalom.

Linker
09. svibanj 2024 02:22