UFC

'Anderson Silva protiv Pettisa? Ljudi svakodnevno pišu gluposti po Twitteru'

Dana White
 screenshot/YouTube
Dana White ekspresno je odbacio mogućnost borbe između Andersona Silve i Anthonyja Pettisa

Nakon što je prije dva dana Anthony Pettis odlučio prozvati Andersonu Silvu na borbu te nakon što je Brazilac potvrdno reagirao na tu prozivku, pojavila se ideja organiziranja te borbe između bivših prvaka lake i srednje kategorije UFC-a. Ipak, ideja je brzo odbačena nakon što je za komentar zatražen predsjednik UFC-a, Dana White.

"Vidio sam to. Anderson Silva i Pettis? Ma, nema šanse. Momci svakodnevno pišu sranja po Twitteru i drugim društvenim mrežama", odgovorio je White novinaru koji ga je upitao o toj borbi.

Anderson Silva najstariji je član UFC-ovog rostera, a trenutno je u potrazi za svojom prvom borbom nakon 15 mjeseci. Nakon što je UFC prvo odbacio mogućnost njegove borbe protiv Conora McGregora, a sad i protiv Pettisa, postavlja se pitanje imaju li nešto spremno za legendarnog bivšeg prvaka.

"Ne, trenutno nemamo ništa", odgovorio je White na to, jasno dajući do znanja kako će bivši prvak još neko vrijeme morati pričekati prije nego dođe u priliku ponovno se boriti. Silva je inače slavio u samo jednoj borbi otkako je 2013. godine ostao bez titule u borbi protiv Chrisa Weidmana.

Linker
26. studeni 2022 02:14