UFC

Anthony Smith o Adesanyinom subotnjem nastupu: ‘Obećavao je nešto novo i drugačije, a to nismo dobili‘

Smith i Adesanya

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Rekao je kako smo svejedno gledali svjetsku klasu borca

UFC-ov poluteškaš Anthony Smith osvrnuo se na glavnu borbu večeri subotnje UFC 276 priredbe. Podsjećamo, Israel Adesanya obranio je pojas srednje kategorije protiv Jareda Cannoniera nakon pet rundi borbe bez previše akcije, zbog čega se prvak našao na meti fanova u dvorani ali i na internetu.

‘‘Ja bih sjedio ovdje, ja bih šutio, naklonio bih se Adesanyi. Ali nemoj mi govoriti da ćeš stvoriti neki poseban trenutak, da ćeš učiniti nešto drugačije. Nemoj govoriti da će ovog puta biti nešto novo i drugačije, a da ne bude. To je u redu, ne moraš svaki put biti poseban. Moraš pobijediti jer to plaća račune, ne ljutim se zbog toga‘‘, započeo je Smith.

Nastavio je: ‘‘To je kao kad je Cannonier govorio da je on ratnik i da će tamo donijeti pakao, a mi to nismo vidjeli. Izzy je isto rekao da će nas ovog puta zadiviti, da će napraviti nešto drugačije. To također nismo vidjeli. Dobili smo normalnu, svjetsku klasu obrambenog borca koji trenutno hoda zemljom. Samo, to nije ono što smo svi očekivali.‘‘

Adesanya je obranio titulu te je odmah prozvao Alexa Pereiru koji je u prvoj rundi nokautirao Seana Stricklanda te se tako doveo u poziciju sljedećeg izazivača nakon samo tri pobjede u UFC-u. Hoće li se protiv njega Izzy boriti drugačije, vidjet ćemo u budućnosti.

Linker
14. kolovoz 2022 19:09