UFC

Aspen Ladd kaže da ne zamjera Herbu Deanu zbog preranog prekida

Aspen Ladd
Aspen Ladd se obratila javnosti nakon razočaravajućeg poraza na sinoć održanoj UFC Sacramento priredbi. Iako je njena borba protiv Germaine de Randamie zaustavljena možda i prerano, 24- godišnja borkinja je poraz dobro prihvatila i ništa ne zamjera sucu zbog njegove odluke.

Težak je ovo bio vikend za Aspen Ladd. Najprije je imala naporno skidanje kila što se vidjelo na službeno vaganju dan prije meča gdje se pojavila izuzetno iscrpljena te se tresla i radila grimase dok su joj mjeril težinu.

Zatim je u Octagonu pred svojojm publikom u Kaliforniji ostala bez svog savršenog omjera 8-0 i to za svega 16 sekundi. Prvi udarac kojim je de Randamie povezala poslao je Ladd na koljena. Vidjevši da sljedi još udaraca bivše kickboxing prvakinje (od kojih je uspjela uputiti jedan) sudac Herb Dean brzo je uskočio prekinuti akciju i spasiti Ladd od još štete.

Ladd je na društvenim mrežama objavila poruku i pokazala kako sve dobro prihvaća te da ne traži nikakve izgovore za poraz.

"Nije rezultat koji smo htjeli, ali prihvaćam ga. Poštovanje Germaine de Randamie, odradila je svoj posao. Herb Dean, sve je uredu. Zahvaljujem se svojoj ekipi.#MMAGOLD", napisala je.

Za Ladd je ovo tek prvi poraz u četiri godine koliko se natječe kao profesionalka. Ovo joj je bio četvrti nastup u UFC-u i to protiv iskusne borilačke veteranke i bivše UFC prvakinje. Stoga, nema sumnje da će se Ladd vratiti bolja i spremnija što je i sama dala natuknuti na kraju poruke gdje je u hashtagu napisala MMA zlato.

Linker
20. travanj 2024 02:43