UFC

Aspinall vjeruje da svakako gubi borbom protiv Blaydesa: ‘Stilski mi ne odgovara, a nije popularan borac‘

Curtis Blaydes i Tom Aspinall
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Aspinall je neki dan najavio da će u slučaju pobjede nad Blaydesom samo čekati rasplet između Miočića i Jonesa kako bi se borio za ‘‘pravi‘‘ pojas

U sunaslovnoj borbi nadolazećeg UFC 304 eventa, račune će konačno razriješiti privremeni prvak Tom Aspinall i Curtis Blaydes. Dvojac se u prošlosti već jednom borio na UFC-ovoj priredbi u Engleskoj, no borba je trajala svega 15 sekundi jer se Aspinall prilikom prvog ‘‘low kicka‘‘ ozlijedio.

UFC 304 održava se u sedmom mjesecu, no Aspinall i nije previše sretan oko ove borbe. Jučer je priznao da mnogo riskira jer ju je prihvatio, a kao razlog je naveo činjenicu da mu pobjeda protiv Blaydesa u ovom trenutku ne donosi previše:

‘‘Postoji nedovršeni posao između nas, to sam još i prije rekao. Istu stvar sam govorio i prije dvije godine kada smo se po prvi puta borili, a to je da vjerujem da je Curtis stilski najteži meč za mene u ovoj kategoriji. Ne želim izraziti nepoštovanje prema njemu, ali ja ovom borbom svakako gubim. Činjenica je da on nije popularan borac‘‘, rekao je Aspinall za The Mac Life, pa nastavio:

‘‘Tipovi protiv kojih se želite boriti su tipovi koji su vam stilski pogodni, a uz to su vrlo popularni. To su tipovi s kojima se i sami želite boriti. Curtis je sve suprotno od toga. Ne kažem ništa negativno za njega, ali on nije najpopularniji tip ikad, a uz to je jako dobar.‘‘

Aspinall je neki dan najavio da će u slučaju pobjede nad Blaydesom samo čekati rasplet između Miočića i Jonesa kako bi se borio za ‘‘pravi‘‘ pojas, no Blaydes je svakako prepreka preko koje nitko neće lagano prijeći.

Linker
13. lipanj 2024 09:45