UFC

(AUDIO) 'Razmišljaj o sjeni. Sjena!' - Poslušajte neobične upute iz kuta Diega Sancheza

Diego Sanchez
 screenshot
Diego Sanchez nije oduševio svoje brojne fanove, ali je unatoč slabom nastupu prošlog vikenda u Rio Ranchu stigao do pobjede.

Sanchez je na UFC Fight Night 167 priredbi uvjerljivo gubio od Michela Pereire, no ilegalno koljeno kojim je Brazilac pogodio UFC-ovog veterana na kraju je presudilo meč i Diego je zahvaljujući diskvalifikaciji stigao do 30. pobjede u karijeri.

Osim samog ishoda, nakon ove priredbe puno se priča o Sanchezovom novom treneru Joshui Fabiji koji je, prema mnogima, u pauzama između rundi dijelio pomalo neobične savjete.

Kroz audio zapis koji je na svom Instagramu objavio MMA Junkie, možemo dobiti uvid u sve ono zbog čega MMA zajednica s podsmjehom komentira događanja s posljednje UFC-ove priredbe.

Mnogi su primijetili da Fabia baš i ne daje tehničke savjete svom borcu, a u dostupnom audio zapisu možemo čuti i kako mu u jednom trenutku govori: "Razmišljaj o sjeni. Sjena!".

Podsjetimo, Sanchez je raskinuo suradnju s JacksonWink timom nakon što je stekao dojam da ga "ne cijene dovoljno". Posljednja dva meča u kutu je umjesto tri, imao samo jednu osobu. Ta osoba je Fabia kojeg Sanchez doživljava kao svog "gurua". Spomenimo i da je prije ovog meča Diego uvjerljivo poražen od Michaela Chiese. Već su se nakon tog dvoboja pojavili kritičari koji smatraju da Fabia ne posjeduje potrebno znanje za posao koji trenutno obnaša...

View this post on Instagram

#UFCRioRancho

A post shared by MMA Junkie (@mmajunkiedotcom) on

Linker
19. travanj 2024 18:31