UFC

Belal Muhammad: ‘Khamzat Chimaev je samo debeo i nediscipliniran, trebao bi jesti zdravije‘

Belal Muhammad
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Muhammad se sljedećega mjeseca bori protiv Seana Bradyja

Vjerojatno nema fana borilačkih sportova koji ne zna da je Khamzat Chimaev prošloga vikenda pao vagu za otprilike 3.5 kilograma te nikako nije bilo mogućnosti da se meč protiv Diaza održi. UFC je tada reagirao i upario ga sa Kevinom Hollandom, no izgleda da mu to nije bio problem jer ga je završio u prvoj rundi prilikom čega Holland nije uspio uputiti niti jedan udarac.

Iako je ostvario uistinu impresivnu pobjedu, Chimaev je i dalje na meti kritika kako fanova, tako i kolega boraca koji na njegovu adresu upućuju nimalo lijepe riječi. Jedan od njih je i naravno Belal Muhammad, koji se nije ustručavao Chimaeva prozvati ‘debelim‘ i nedsicipliniranim. Muhammad je rekao:

‘‘Bit će zanimljivo vidjeti što će se događati sa Chimevim. Znate, ja imam dosta prijatelja koji su liječnici i s njima sam razgovarao o njegovom zdravstvenom stanju. Puno njih mi je reklo da bi moglo biti ozbiljno i zašto ne može skinuti kilograme. Koristili su nekakve znanstvene izraze koje ja ne znam ponoviti, ali rekli su da je debeo. Mislim da je to u biti to. Debeo je. Možda da pokuša jesti zdravije i biti više discipliniran‘‘, prenosi MMA Junkie.

Muhammad je zaključio kako je očekivao takav ishod meča protiv Hollanda te je naveo da mu je hrvanje velika slabost, što je Chimaev savršeno iskoristio. Nije ga prozivao na meč nego je rekao da je fokusiran na UFC 280 i svoj meč protiv Seana Bradyja.

Linker
26. travanj 2024 08:40