UFC

Belal Muhammad objašnjava kako je prihvatio ulogu ‘bad guy-a‘: ‘Bitno mi je da se zabavim, ali polako mi se i počinje sviđati!‘

Belal Muhammad

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Obećava da se neće spustiti ‘ispod pojasa‘

Belal Muhammad nije loš momak, ali povremeno će ga glumiti na TV-u. Iako se smatra jednim od najboljih UFC-ovih velteraša te omiljenim suigračem i trenerom, Muhammad se često nađe na pogrešnom kraju glasne i burne publike. Posljednji primjer dogodio se prije njegove borbe na UFC-u 288, gdje su ga vjernici New Jerseyja obasuli zvižducima tijekom press konferencije prije borbe za njegovu borbu s Gilbertom Burnsom u sunaslovnoj borbi večeri.

Umjesto da dopusti da negativna pozornost uništi trenutak, Muhammad se nagnuo u to, rekavši: "Za sve navijače koji zvižde, sada znam zašto su Netsi napustili New Jersey i otišli u Brooklyn... jer ste vi pušiona."

Podbadanje se nastavilo tijekom njegova pobjedničkog govora nakon borbe na UFC-u 288. Muhammad je uživao u tome i uči fanove da prihvate tu ulogu.

“Nikada neću izaći iz svog lika. Uvijek ću se s tim zabaviti bez obzira na sve, ali možda mi se ta uloga počinje pomalo sviđati.”

Što se tiče Muhammada, on je stara škola hrvanja, a to uključuje provociranje grada u kojem nastupa – ili možda rodnog grada protivnika s kojim će se boriti. Nije ništa osobno i jasno daje do znanja da nikada neće prijeći granicu koja prelazi njegove vlastite granice dobrog ukusa.

“Mislim da je meni sve to zabavno i počinje mi se sviđati. Nije da pokušavam ispasti glup, gubitnik Colby [Covington], ali ću se zabaviti s načinom na koji to radim, sa svojom osobnošću."

U svom slučaju, Colby Covington je zapaljivim komentarima okrenuo cijelu naciju Brazila protiv sebe. Zatim, tu je "trash talk" koji je tijekom godina koristio za svoje protivnike. Ako je letvica postavljena prenisko, Muhammad obećava da se nikada neće spustiti na tu razinu, ali još uvijek može provocirati i uzburkati publiku.

Linker
25. travanj 2024 10:59