UFC

Belal Muhammad spreman otići u srednju kategoriju da se bori protiv Chimaeva ako ne napadne titulu u velteru

Belal Muhammad

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Iako ima osam pobjeda u posljednjih devet nastupa, još uvijek nije ni blizu napada na titulu

Sinoć je Chael Sonnen izjavio da je borba između Khamzata Chimaeva i Paula Coste dogovorena, no informacije još uvijek nisu potvrđene. Ukoliko to bude istina, to će biti definitivna potvrda da Chimaev nastavlja karijeru u srednjoj kategoriji.

Jedan od boraca koji ga konstantno proziva jest Belal Muhammad. Nekoliko puta je izrazio želju da se bori protiv Chimaeva, no nije naišao na odgovor. Sinoć je rekao da je čak spreman otići i u srednju kategoriju kako bi se borio protiv popularnog ‘‘Borza‘‘:

‘‘Ako ne dobijem napad na titulu u velteru, spreman sam otići u srednju kategoriju. Tamo ću ponovno tražiti Chimaeva. On je otišao, a i ja se mogu boriti u srednjoj. Ne brine me to. Otići ću gore, tražiti ga, a on možda i pristane na igru. Dogurao sam do vrha velter kategorije, a u srednjoj mogu isto‘‘, rekao je Belal.

‘‘Ako mi već neće dati napad na titulu, neka mi daju borbe koje me uzbuđuju onda. Dajte mi Seana Stricklanda, nekoga koga mrzim i tko mi se ne sviđa. Nekoga koga bi bilo zabavno udariti po ustima. Ja uvijek idem unazad. Išao sam unazad boreći se protiv Seana Bradyja, trebam veliko ime sad. Gledam Kamarua Usmana, on je bivši prvak i prema mnogima ‘GOAT‘ u velteru. Poštujem ga, ali on je ime koje bi me dovelo do vrha‘‘, zaključio je.

Belal je borac koji u posljednjih devet nastupa ima osam pobjeda, a taj jedan nije ni poraz nego ‘‘no contest‘‘ meč protiv Leona Edwardsa. Mnogi se slažu da je apsolutno zaslužio napasti titulu, ali UFC za njega očito ima malo drugačije planove.

Linker
07. svibanj 2024 08:14