UFC

Bisping ne vjeruje u povratak starog McGregora: ‘To jednostavno više nije moguće‘

Conor McGregor
 Vladimir Astapkovich/Sputnik/Sputnik via AFP
Može li McGregor ponovno odrađivati borbe na razini kao kad je tek kretao prema vrhu?

Nakon što je Dustin Poirier u siječnju ove godine upisao pobjedu nad Conorom McGregorom, počelo se postavljati pitanje ima li Irac i dalje sve što je potrebno za nastupe na najvišoj razini. Već sam opušteni pristup borbi donio je jednog drugačijeg Conora, a i sam poraz kao da mu nije teško pao.

Nedugo nakon što je dogovorena njihova treća borba, koja će se održati 10. srpnja na UFC 264 priredbi, Conor je najavio povratak starog "Notoriousa", onog borca koji je svojim karakterom i nastupima postao najpopularniji borac u MMA povijesti. No, je li to moguće? Jedan od onih koji se usudio prihvatiti te teme je Michael Bisping, u razgovoru za TalkSport.

"Conor McGregor u kasnijem dobu karijere je poput mene u istom razdoblju. Ja sam sad dobar momak, zapravo sam mala maca, a prije sam bio noćna mora. S Conorom McGregorom je ista situacija. Čovjek je pun kao brod. Kupuje jahte od sto milijuna dolara i satove od milijun. Voze ga u Rolls Royceu", započeo je Bisping svoje objašnjenje, nastavivši:

"Evander Holyfield je jednom rekao kako se je teško natjerati se na trčanje u 6 sati ujutro ako spavaš u posteljini od svile. Mi borci smo gladni ljudi koji žele promijeniti svoj život. Možda smo svi satkani od istog materijala ili dolazimo s krive strane grada. Volimo se boriti i u tome vidimo jedinu nadu. San je zaraditi nešto novca i promijeniti život nabolje, a on je to napravio na više načina te više nikad neće imati onaj osjećaj, onu potrebu."

Ipak je na kraju Bisping malo ublažio to što je rekao, dodavši kako ne misli da su Conoru pale borilačke kvalitete. Samo će mu nedostajati ono što ga je svojevremeno tjeralo naprijed.

"Naravno, to ne znači da ne vjerujem kako on i dalje može odraditi dobru borbu i pobijediti. Svakako će biti teško, no to nikako nije isključeno", zaključio je još na kraju.

Linker
24. travanj 2024 17:27