UFC

Bisping o posljednjim incidentima McGregora: ‘On je zlostavljač, ali naletjet će jednom na krivog‘

Conor McGregor
 Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Svi se slažu kako je Conor McGregor izgubio kontrolu, a uskoro bi mogao izgubiti i fanove

Iako se čini kako će posljednji incident Conora McGregora proći bez posljedica po Irca, svakako je to nešto na što treba obratiti pažnju. Pod incidentom se misli na prošlotjedni napad u Rimu, kad je udario DJ-a Francisca Facchinettija s kojim se do tog trenutka družio. Michael Bisping tvrdi kako nije imao namjeru osvrnuti se na to, ali da je ipak odlučio, budući da je to ono što je proteklog vikenda preuzelo borilačke medije.

Naravno da se Bisping kritički postavio prema McGregoru, unatoč tome što vjeruje da je Talijan svemu pridodao neke dodatne aspekte, u nadi da bi od McGregora mogao izvući nešto novca. Bisping tako ne vjeruje da je McGregor Talijanu slomio nos, budući da ne snimci ne vidi neke dodatne posljednice koje dolaze uz takvu ozljede, ali isto tako ne spori da je Irac napravio glupost i da je to nešto što bi ga u bližoj budućnosti moglo koštati, čim to napravi na krivom mjestu i u krivo vrijeme. O tome je progovorio u videu objavljenom na njegovoj YouTube stranici. Povezao je ovaj napad s nekim ranijim incidentima i na tome izgradio stav kako je McGregor u problemu koji mora nekako riješiti.

"Jednom će mu se to vratiti na krivi način. On oko sebe treba ljude koji će mu reći ne, ljude koji će ga zadržati i koji ću me otvoreno reći što radi. Ne tako davno on je bio dvostruki prvak svijeta. Bio sam fan onog čovjeka, ovog čovjeka nisam. Mislim da nitko nije. Uskoro će on ostati bez toga što ga pokreće i što onda? Ne može više živjeti tako. I jednog dana će se namjeriti na krivu osobu. Starac u baru, Machine Gun Kelly, Francisco Facchinetti, ovo nisu opasni tipovi. Ja ne želim zvučati opasno, ali krenimo od mene. Pogledajte kako izgledaju Facchinetti i Machine Gun Kelly, a stari čovjek je stari čovjek. Nađi nekoga svoje veličine. Zapravo, to nije teško, znajući koliki je on. Ali, nađi nekoga tko se zna boriti. U suprotnom si obični zlostavljač", rekao je Bisping, kojeg na YouTubeu prati ogroman broj od 230 tisuća pretplatnika.

Okrenuo se onda drugoj strani, onoj gdje smatra da Conor što prije treba poraditi na sebi, prije svega promijeniti ponašanje dok ga isto ne krene koštati ,ne samo financijski.

"Nisam tu samo da bih pljuvao po Conoru. Ja govorim o trenutnim događanjima u svijetu borilačkog sporta. Ako Conor McGregor napravi nešto tako, onda o tome moramo govoriti. Ne znam kuda će ovo otići, ne znam hoće li ovaj tip dobiti kakve novce od Conora. Nikakve snimke nema, da postoji bi već bila vani i svi bismo je vidjeli. Znamo da Conor prolazi kroz teško razdoblje. Slomio je nogu, prošao je operaciju i ne sumnjam da je na raznim lijekovima protiv bolova. Prolazio sam kroz to i znam što takve stvari mogu napraviti tvom umu. A tu je bilo i alkohola. Ovo nisu izlike za njega, jer što god on uzima, mora imati kontrolu ili pored sebe nekoga tko će ga zaustaviti. Apsolutno je odgovaran za sve svoje postupke. Njemu je svakako potrebna pomoć. Profesionalna pomoć. Kontrola bijesa ili psihijatar jer ovo neće završiti dobro. Što da je Facchinetti pao i udario glavu, tako može umrijeti. Što ako nekoga na bilo koji način ozlijedi, puno toga se može dogoditi. Možda je Facchinetti vezan uz talijansku mafiju pa netko završi s metkom u glavi? Postoji puno scenarija. Ovo nije tip kojeg želimo gledati. Conora McGregora želimo gledati gdje se bori u Octagonu", zaključio je.

Linker
25. travanj 2024 18:52