UFC

Bivši prvak ne slaže se s Cormierom: ‘Prestanite s tim hypeom!‘

Daniel Cormier i Islam Makhachev
 Screenshot (YouTube)
Brazilac smatra da se pretjeruje s uzdizanjem Islama Makhacheva...

Islamu Makhachevu mnogi već godinama predviđaju svijetlu budućnost. Khabib Nurmagomedov više ga je puta proglasio svojim nasljednikom, Daniel Cormier često ga časti svakakvim komplimentima, no ima i onih koji ne dijele njihovo mišljenje. Recimo, u tu bismo skupinu mogli ubaciti Rafaela dos Anjosa.

Makhachev se, podsjetimo, u Octagon vratio na prošlog vikenda održanom UFC-u 259 te je u Las Vegasu još jednim impresivnim nastupom svladao Drewa Dobera. Pobjeda nad 32-godišnjim Amerikancem za tri je godine mlađeg Dagestanca bila već sedma u nizu.

"Pokazao je zašto je najopasniji borac u lakoj kategoriji. Taj stil, ta snaga... Jednostavno ne želite biti onaj lik koji će mu se naći sa suprotne strane", komentirao je Cormier u DC & Helwani showu.

No, bivšem UFC-ovom prvaku u lakoj kategoriji, Brazilcu Dos Anjosu, ta priča nije prodana.

"Je li upravo pobijedio nekog borca iz vrha kategorije? Recimo, Beneil Dariush je pobijedio Dobera, a tada nitko nije ništa govorio. Prestanite s ovim hypeom", poručio je RDA odgovarajući na ESPN-ovu objavu.

Pokušava li možda Dos Anjos ovime nagovoriti UFC na meč s Makhachevom? Podsjetimo, njih dvojica trebali su se boriti prošle godine, ali je svaki po jednom otkazao nastup i do tog susreta na kraju nikad nije ni došlo.

Pogledamo li aktualni UFC-ov ranking, RDA je trenutno sedmi, a Islam 11. izazivač u lakoj kategoriji.

Je li ovo borba koja bi vas zainteresirala?

Linker
22. travanj 2024 03:58