UFC

Bivši Stošićev protivnik oprezan pred idući meč: ‘Borim se protiv ‘starog psa‘, ne mogu ga olako shvatiti‘

Kennedy Nzechukwu i Darko Stošić

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Borio se sa Stošićem u kolovozu 2019. godine te pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca

Samo zato što Ovince Saint Preux ima 40 godina, ne znači da Kennedy Nzechukwu očekuje laku pobjedu na UFC Fight Night 239 u subotu. Ovog vikenda bivši protivnik Darka Stošića ponovno ulazi u kavez i vidljivo je da ima veliko poštovanje prema OSP-u:

"Saint Preux je veteran. Dugo je na sceni, borim se protiv ‘starog psa‘ i ne mogu ga olako shvatiti. Ima toliko aseva u rukavu i iskustvo koje se ne može kupiti. Moram biti oprezan", izjavio je Nzechukwu na press konferenciji za medije.

Nzechukwu (12-4, 6-4 UFC) sastaje se sa Saint Preuxom (26-17, 14-12 UFC) u borbi poluteške kategorije na "main cardu". To je ključna borba za obojicu, pri čemu Saint Preux želi dokazati da još uvijek ima sve što je potrebno da bude na ovoj razini, a Nzechukwu želi dodati ime etabliranog veterana u životopis.

Nigerijski borac odmjerio je snage s najboljim srpskim teškašem u kolovozu 2019. godine na UFC on ESPN 5 priredbi. Tada je slavio jednoglasnom odlukom sudaca, a prisjetit ćemo se da su Stošiću oduzeta dva boda zbog ilegalnih udaraca. Nzechukwu je tada upisao prvu pobjedu u UFC-u dok je Stošiću to bio drugi poraz.

Linker
27. travanj 2024 08:27