UFC

Bivši UFC-ov izazivač o McGregoru: ‘Nikad se neće vratiti. Na svakoj snimci je je**no pijan, plačem mu od smijeha‘

Conor McGregor

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
‘Stariji je, više ne trenira kao prije, ima novac i prekrasnu djecu, ali problem je u tome što ne želi pustiti ovu priču‘ rekao je Till

Povratak Conora McGregora u UFC-ov oktogon jedna je od najfrekventnijih tema u borilačkom svijetu, koja svako toliko, ponovno dođe na dnevni red. "Notorious" je posljednju borbu odradio početkom srpnja 2021., kada je (drugi uzastopni put) izgubio od Dustina Poiriera, a potom je uslijedila dvogodišnja stanka. Iako su njegove, barem deklarativne, težnje usmjerene prema tome da se 16. prosinca, na UFC 296 priredbi u Las Vegasu, obračuna s Michaelom Chandlerom, upitno je hoće li se to doista i dogoditi, osobito ako u vidu imamo Irčevu neriješenu situaciju s USADA-om. Mnogi borci, treneri i analitičari prethodno su iznosili svoje mišljenje na temu McGregorovog eventualnog povratka u kavez, a među posljednjima je to učinio Darren Till.

"Po mome mišljenju, Conor se nikada neće vratiti. Bori se s tim da se ne umirovi, ali vrijeme je da to učini. Stariji je, više ne trenira kao prije, ima novac i prekrasnu djecu, a jedini je problem u tome što ne želi pustiti ovu priču. Doći će dan kada će shvatiti da se bori sam sa sobom i da mora odustati", rekao je bivši izazivač za titulu UFC-ove velter divizije (2018. izgubio od Tyrona Woodleyja u meču za pojas) za Sportslens, pa nastavio:

"Na svakoj snimci koja se pojavi na Twitteru on je je**no pijan, a ja mu plačem od smijeha. Trebat će mu neko vrijeme, ali pronaći će svoj mir. Možda će se ipak vratiti i dokazati da smo svi u krivu. Možda jednostavno nije spreman za testiranje ili već razmišlja o sljedećoj godini. Teško je znati, on je pametniji biznismen od većine pa morate vjerovati onome što radi".

Što se, pak, samog Tilla tiče, on je krajem veljače ove godine otpušten iz UFC-a, nakon što je upisao pet poraza u šest posljednjih mečeva. Britanac je ukupno u karijeri upisao 24 profesionalne borbe, pri čemu je 18 puta iz kaveza izlazio kao pobjednih, uz pet prethodno navedenih poraza i jedan neriješen rezultat.

Linker
25. travanj 2024 00:18