UFC

Bivši UFC-ov teškaški prvak pronašao inspiraciju u Georgeu Foremanu: 'Moji najbolji dani tek dolaze!'

George Foreman
 JEFF HAYNES / AFP
Iako je prošlo čak 15 godina otkako je bio prvak, 'The Pitbull' ne odustaje od povratka na tron

Tijekom 2005. bio je UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, a 15 godina kasnije Andrei Arlovski vjeruje da taj uspjeh može još jednom ponoviti.

Iako u posljednjih sedam nastupa ima samo dvije pobjede, legendarni bjelorusko-američki udarač ne odustaje i s 41-godinom na leđima najavljuje velike stvari.

'The Pitbull' pritom inspiraciju pronalazi i u boksačkom velikanu Georgeu Foremanu koji je do naslova svjetskog prvaka uspio ponovno doći s pomalo nevjerojatnih 45 godina.

JACKSONVILLE, FLORIDA - MAY 13: Andrei Arlovski of Belarus looks on against Philipe Lins of Brazil in their Heavyweight bout during UFC Fight Night at VyStar Veterans Memorial Arena on May 13, 2020 in Jacksonville, Florida.   Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Andrei Arlovski

"Vodim brigu o svome tijelu i biram ono što je u ovim trenucima najvažnije za mene. U UFC-u ne postoji puno aktivnih boraca starijih od 40 godina. Tko je još tu? Ja, Aleksei Oleinik, Yoel Romero i Anderson Silva koji se borio prošlog vikenda. Slušajte, imam sjajan primjer u Georgeu Foremanu koji je u 46. godini postao svjetski prvak. Zapamtite moje riječi, moj 'prime' tek dolazi u skoroj budućnosti", rekao je Arlovski na druženju medijima.

Spomenimo i da bivšeg UFC-ovog prvaka u ranim nedjeljnim satima u Las Vegasu čeka okršaj protiv Tannera Bosera. Njih dvojica odmjerit će snage u sunaslovnoj borbi priredbe koju predvode Thiago Santos i Glover Teixeira.

Linker
17. travanj 2024 18:51