UFC

Bivši UFC prvak Arlovski se ispričao radi homofobnih komentara!

Andrei Arlovski
 Ilustracija
Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji, legendarni Andrei Arlovski, je napokon prekinuo niz poraza svladavši prošlog vikenda u San Antoniju veterana Bena Rothwella jednoglasnom odlukom sudaca. Emotivni Bjelorus je u intervjuu nakon UFC on ESPN 4 priredbe izabrao riječnik radi kojeg se kasnije morao ispričavati. O čemu se radi?

"Pitbull" je početkom ovog tjedna bio prisiljen javno obznaniti ispriku radi lošeg odabira riječi. Naime, u intervjuu za MMAJunkie se odlučio obračunati s kritičarima koji već godinama tvrde da ima staklenu bradu i da je praktički borac čiji su najbolji dani iza njega. Uvjeren da im je pobjedom protiv Rothwella pokazao kako su u krivu, Arlovski se malo opustio....

"Još jednom ponavljam, svima koji govore da imam staklenu bradu, poručujem da začepe svoja je*** usta. Odite i je*** se vi je*** pederi! To je to. Svima sam dokazao da ste je**** u krivu!", izjavio je vrlo emotivni Arlovski kojem su tijekom intervjua suze padale niz obraze.

Poručiti nekome da je "je*** peder" u američkom društvu nije najpametnije pa mu je očito savjetovano da se javno ispriča. I od strane menadžera i od strane poslodavca. Bivši UFC prvak je to i učinio u izjavi koju je također objavio MMAJunkie.

"Ispričavam se svima koje sam uvrijedio sa svojim slabim odabirom riječnika. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti. Niti bilo kakvu grupu, niti bilo kojeg pojedinca. Duboko mi je žao i ne planiram u budućnosti koristiti ove riječi", stoji u isprici.

I UFC je očito imao prste u ovom priopćenju s obzirom da su se i sami očitovali o izjavama svog bivšeg prvaka...

"UFC je svjestan recentnih komentara našeg teškaškog sportaša Andreija Arlovskog. UFC ne tolerira komentare koji se tiču rase, religije ili seksualne orijentacije. Već smo direktno prokomentirali ovu situaciju zajedno s Arlovskim i njegovim timom. Ovo je jedan od prioriteta za našu organizaciju. U budućnosti ćemo pomno pratiti razvoj situacije", stoji u poruci UFC-a.

Linker
19. travanj 2024 16:36